Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Plagiatul cum se pedepseste ?

CostelusAngel

Question

Am fost plagiat, de catre un avocat.

Acest avocat este atat de lacom, incat nu m-a platit si a furat si filmele, pentru ca sa le aiba si dupa ce le voi sterge eu.

Ce daune, ii pot cere ? Cum poate fi sanctionat ? Poate face puscarie ?

proba nr 1 :

http://www.youtube.com/watch?v=hk3rYWKOLYY

Edited by CostelusAngel

21 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Ai vazut filmul ala ,,Toate mi se intampla numai mie,,>?

Nu ti se pare ca seamana cu ce spui tu ?

Sincer cred ca suferi de mania persecutiei. Unu vrea sa te omoare, altul ti-a plagiat operele, mai unu nu stiu ce iti face....

• 0

:ner: corect, stiam eu ca mai era ceva. :emo-yessir:

SI ca sa nu fim chiar off topic il intreb pe acest domn napastuit, cum face dovada ca filmul ii apartine si ca are drepturi de autor asupra lui ?

Edited by arcan

• 0

:ner: corect, stiam eu ca mai era ceva. :emo-yessir:

SI ca sa nu fim chiar off topic il intreb pe acest domn napastuit, cum face dovada ca filmul ii apartine si ca are drepturi de autor asupra lui ?

Esti copil ?

Este filmat de mine, este vocea mea si am filmele originale in format .3gp cu data respectiva.

credeam ca vorbesc, cu oameni mari. vad ca sunteti copiii politistilor.

Pa ! Sa cresteti mari !

• Downvote 4

• 0

Originalele sunt in .3gp? Le-ai filmat cu telefonul mobil? :ner: Aveam impresia ca filmele mai nou se realizeaza in HD sau in cel mai rau caz mpeg2 sa le poti face macar la rezolutie DVD dar se pare ca tehnica evolueaza :naughty: sau nu :P Parerea mea sincera e sa cauti alti clienti la care sa le executi filme in format 3gp :lol:

• 0

Originalele sunt in .3gp? Le-ai filmat cu telefonul mobil? :ner: Aveam impresia ca filmele mai nou se realizeaza in HD sau in cel mai rau caz mpeg2 sa le poti face macar la rezolutie DVD dar se pare ca tehnica evolueaza :naughty: sau nu :P Parerea mea sincera e sa cauti alti clienti la care sa le executi filme in format 3gp :lol:

Daca nu stii despre ce este vorba, nu interveni, sa strici toata treaba ! Stai cuminte, copilas !

Salariul se duce pe chirie si nu am bani nici de mancare. De unde bani pentru camera HD ?

Eu filmez cu telefonul mobil. Traim bine, datorita lui Basescu !

Filmele originale, la prima mana, sunt in format .3gp sau .mp4.

Am doua telefoane, cu aceste doua formate video.

Filmele originale, la prima mana, matritele au data din momentul filmarii.

Filmele editate, procesate pentru a arata cat mai bine, au o data mai recenta.

Filmele plagiate, au cea mai recenta data.

Comparati si voi, filmele postate de mine cu cele plagiate.

Ale mele, sunt postate mul mai demult.

Ce rost avea, repostarea lor, pe contul beneficiarului ?

Voi sustineti, impostorii ?

Edited by CostelusAngel

• 0

Copil cuminte si baba frumoasa nu am vazut :P si daca tot am intrat iar pe calculator venind de la joaca si parintii inca nu au aparut pe acasa am zis sa incerc sa stric totul in jur ^_^ si incep cu intrebarea daca esti PFA? altfel esti deja ilegal cerind bani pentru un produs pentru care nu platesti impozite si taxe :naughty: cu mintea mea de copil, cred ca sunteti 2 impostori, unul mai destept avocatul si unul mai fraier, pe la mine prin cartier afacerile se fac incasind banii si livrand marfa, daca ai dat marfa din mina pe vrabia de pe gard treaba ta, dar deja trebuie sa ma apuc de teme si nu mai pot sta la calculator ca ma bat parintii ;)

Edited by dcrist
  • Upvote 3

• 0

Copil cuminte si baba frumoasa nu am vazut :P si daca tot am intrat iar pe calculator venind de la joaca si parintii inca nu au aparut pe acasa am zis sa incerc sa stric totul in jur ^_^ si incep cu intrebarea daca esti PFA? altfel esti deja ilegal cerind bani pentru un produs pentru care nu platesti impozite si taxe :naughty: cu mintea mea de copil, cred ca sunteti 2 impostori, unul mai destept avocatul si unul mai fraier, pe la mine prin cartier afacerile se fac incasind banii si livrand marfa, daca ai dat marfa din mina pe vrabia de pe gard treaba ta, dar deja trebuie sa ma apuc de teme si nu mai pot sta la calculator ca ma bat parintii ;)

Te rog sa vizionezi filmuletul. Daca erai atent, ai fi vazut ca eram angajat, pentru acest lucru.

Aveam nevoie de o luna vechime, sa iau somaj. Eu am muncit, i-am dat si 400 pentru CAS iar el mi-a furat banii.

Dosarul meu asteapta, decizia de incetare a contractului de munca si plata CAS-ului la stat.

Nu am vrut bani pe filme, doar sa-mi aprecieze munca si sa-mi dea actele, pentru somaj.

Am depus reclamatie, la ITM.

• 0

Sincer nu l-am vizionat, iti doresc bafta sa reusesti sa iti recuperezi banii de la el, tot nu inteleg de ce i-ai dat tu bani pt. CAS, era treaba lui sa-l plateasca, in fine pierzi-cistigi negustor te numesti, data viitoare alege-ti mai cu grija ,,patronul" sunt foarte multi care angajeaza cite 1 luna personal si dupa ce isi fac treaba le spun ca din cauza lor au avut pierderi si ca nu le mai da nici un ban pe luna lucrata.

• 0
  • Moderator

Aveam nevoie de o luna vechime, sa iau somaj. Eu am muncit, i-am dat si 400 pentru CAS iar el mi-a furat banii.

Daca intentia si intelegerea ar fi fost ca angajarea sa fie pe bune, atunci patronul/avocatul, conform legilor in vigoare, trebuia sa plateasca catre stat taxele si impozitele cu stopaj la sursa. Deci, nu mai era nevoie sa-i dai tu "400 de lei pentru CAS".

De aici rezulta ca prin aceea intelegere pe care ati facut-o voi doi, nu urmareai nimic altceva decat sa inseli/sa fentezi statul si sa primesti niste bani (ajutorul de somaj) pe care nu-i meriti.

Nu esti prea inteligent din moment ce intri si postezi astfel de lucruri pe un forum al politistilor, este? :doh:

• 0

Ca sa nu mai spun ca pentru a beneficia de ajutor de somaj, din cate stiu eu, trebui sa lucrezi 6 luni cu acte in regula, nu o luna.....

• 0

Ca sa nu mai spun ca pentru a beneficia de ajutor de somaj, din cate stiu eu, trebui sa lucrezi 6 luni cu acte in regula, nu o luna.....

Daca nu cunosti Legea, nu deruta oamenii !

Legea spune ca in ultimele 24 luni, trebuie sa ai 12 luni lucrate.

La locul de munca anterior, lucrasem un an si jumatate.

Aceasta angajare, pe perioada determinata de o luna, imi era necesara, deoarece de la ultimul loc de munca, mi s-a desfacut contractul, la intelegerea partilor.

Aveam nevoie, doar de o alta decizie de incetare a activitatii, care sa se incadreze in legislatie.

Deci, activitatea in campul muncii exista, era nevoie doar de o decizie noua, pentru desfacerea contractului de munca.

Nu vad nimic ilegal, aici. Acest avocat era, la momentul respectiv, omul pe care il promovam in PP. Ca sa nu fiu platit la negru, am solicitat angajare. Oricum, nu ma platea.

Chiar daca auzisem ca are cea mai proasta reputatie din Bacau, eu i-am spus in fata, ca ii mai acord o sansa sa se indrepte si "i-am sters tot trecutul, cu buretele".

Fiind omul care se ocupa cu promovarea imaginii lui ca politician, am pastrat toate inregistrarile care il vor da de gol, ca este doar un impostor si nu un patriot, cum doreste el sa fie vazut.

Acest om este pierdut pentru societate, deoarece Sfanta Cruce nu mai are nici o putere asupra sa. La plecare cu masina, pupa Sfanta Cruce, care atarna deasupra parbrizului. A devenit imun, la influentele Crestin Ortodoxe.

Doamne apara si pazeste tara, de astfel de impostori !

Doamne ajuta !

Edited by CostelusAngel

• 0
  • Moderator

Dar de ce nu cauti sa te angajezi pentru mai mult de o luna, in schimbul la a sta acasa in somaj pe banii contribuabililor? :hmmmt:

• 0

Capacul de la tigaie, unde-i capacu`......

Daca ai idei fixe, eu iti recomand un control psihiatric !

• 0
  • Moderator

Costelus te rog s-o lasi mai usor cu recomandarile de acest gen, pentru ca nu esti tu cel mai in masura sa faci astfel de aprecieri. Iar de acest lucru se poate convinge oricine are curiozitatea sa-ti citeasca postarile de pe acest forum.

Degeaba incerci sa mai dregi busuiocul, porumbelul l-ai scapat si a zburat.

Faptul ca tu nu vezi nimic ilegal nu inseamna ca nici nu este, la fel si viceversa. Iar acest lucru in cazul tau s-a demonstrat nu numai aici pe forum, ci chiar o institutie a statului ti-a spus ca ceea ce vezi tu sau esti convins ca exista ... este numai in mintea ta si nu are nicio legatura cu realitatea.

Ar trebui sa-ti de-a de gandit ...

• 0

Dar de ce nu cauti sa te angajezi pentru mai mult de o luna, in schimbul la a sta acasa in somaj pe banii contribuabililor? :hmmmt:

Este dreptul oricarui angajat, sa beneficieze de somaj. Am platit zeci de ani, contributie pentru fondul de somaj. Este dreptul meu.

Esti invidios si pe pensionari, ca stau acasa si iau bani ? Esti invidios pe bolnavi, ca stau acasa in Concediu medical ?

Nu voiam bani, voiam sa fac un curs de calificare, sa pot obtine o slujba noua, cautata pe piata muncii, la ora actuala.

Calificarea mea este in domeniul confectiilor textile. Candva, se mai gasea de lucru cate ceva. Acum, toti ne imbracam de la Second-Hand, cu 2 lei bucata.

Cum puteam lucra mai mult de o luna, in aceste conditii ?

Repet : a spus ca nu are bani sa ma plateasca si ca va trebui sa imi platesc eu CAS-ul si toate contributiile sociale.

Daca era cinstit, m-ar fi platit si ar fi putut face un act aditional, sa lucrez cat mai mult la el.

Am optat pentru o luna, pentru ca sa nu profite de mine, mai mult decat minimum posibil.

Eu l-am slujit ca un muncitor devotat ce sunt, dar el m-a dezamagit total !

Costelus te rog s-o lasi mai usor cu recomandarile de acest gen, pentru ca nu esti tu cel mai in masura sa faci astfel de aprecieri. Iar de acest lucru se poate convinge oricine are curiozitatea sa-ti citeasca postarile de pe acest forum.

Faptul ca tu nu vezi nimic ilegal nu inseamna ca nici nu este, la fel si viceversa. Iar acest lucru in cazul tau s-a demonstrat nu numai aici pe forum, ci chiar o institutie a statului ti-a spus ca ceea ce vezi tu sau esti convins ca exista ... este numai in mintea ta si nu are nicio legatura cu realitatea.

Multumesc, pentru implicarea ta.

Sa stii ca dintr-o serie de pretendenti la postul de agent paza, am fost printre singurii care au trecut cu brio, testul psihologic. Deci, am fisa medicala pentru permis port-arma. Angajatorul nu ne-a dat decat un bastonas subtirel si moale si un spray cu 3 jeturi.

Cred ca te referi la acel raspuns evaziv de la OPC. Ai vizionat filmul, cu defectele filmarilor realizate cu acel telefon mobil ?

Voi nu ati auzit de coruptie ? Voi nu ati auzit de oameni care isi cauta dreptatea ?

Multumesc, pentru implicarea ta.

Sa stii ca dintr-o serie de pretendenti la postul de agent paza, am fost printre singurii care au trecut cu brio, testul psihologic. Deci, am fisa medicala pentru permis port-arma. Angajatorul nu ne-a dat decat un bastonas subtirel si moale si un spray cu 3 jeturi.

Cred ca te referi la acel raspuns evaziv de la OPC. Ai vizionat filmul, cu defectele filmarilor realizate cu acel telefon mobil ?

Voi nu ati auzit de coruptie ? Voi nu ati auzit de oameni care isi cauta dreptatea ?

• 0
  • Moderator

Repet, poate avem norocul sa pricepi, CAS-ul si contributiile sociale sunt taxe si impozite cu stopaj la sursa. Legea spune ca toate acestea se retin si se platesc exclusiv de catre angajator din remuneratia angajatului.

In momentul in care ai acceptat si i-ai dat acei bani, ai fost de acord si ai dat o mana de ajutor acelui om pentru a incalca legea. Intelegi?

Degeaba tot incerci sa ne aburesti si sa pozezi intr-o victima, nu te deosebesti cu mare lucru de cel pe care il acuzi.

• 0

Repet, poate avem norocul sa pricepi, CAS-ul si contributiile sociale sunt taxe si impozite cu stopaj la sursa. Legea spune ca toate acestea se retin si se platesc exclusiv de catre angajator din remuneratia angajatului.

In momentul in care ai acceptat si i-ai dat acei bani, ai fost de acord si ai dat o mana de ajutor acelui om pentru a incalca legea. Intelegi?

Degeaba tot incerci sa ne aburesti si sa pozezi intr-o victima, nu te deosebesti cu mare lucru de cel pe care il acuzi.

Inteleg, rationamentul tau. Multumesc, pentru lamurire.

Acel om, in momentul in care eu eram angajatul lui, era idolul meu, deoarece era propus ca primar din partea PP.

I-am dat acei bani, ca o garantie, ca el nu va iesi in pierdere.

Si eu repet : am crezut in onestitatea lui si ma asteptam sa-mi plateasca toata munca mea, asa cum meritam.

Sa recunoastem : inima are ratiuni, pe care mintea nu le intelege ! Cum va explicati, sinuciderea din dragoste ?

Aseara am vorbit cu un prieten comun, care m-a prezentat angajatorului. Sa vedeti, ce mi-a destainuit :

- l-a sunat avocatul si a intrebat de mine, cu apelativul Cioaca, apoi ciocoflender

- l-a sfatuit pe prietenul meu, sa-mi dea un pumn in figura

- cand prietenul meu l-a intrebat de bani, el a spus ca a oprit banii, pentru evaluarea mea ca angajat

- prietenul meu, a mai vizionat niste inregistrari si stie tot adevarul

- avocatul a mai spus, ca pentru faptul ca nu am lucrat zilnic in biroul lui, mi-ar fi desfacut contractul, dupa trei zile. Dar munca mea ? Am realizat cinci filme si doua site-uri. Nu exista o instiintare sau o decizie, de desfacere a contractului de munca.

Acest avocat este lacom dupa bani. Mi s-a plans ca nu are bani, din cauza ca a fost demolat de primar. A mai spus ca ma va plati, din banii care ies, de la clintii pe care ii voi aduce la mediere. Unul dintre filme si unul dintre site-uri, era pentru promovarea Cabinetului de Mediere.

Nu voiam sa primesc, bani la negru. Voiam contract legal. Daca eram angajat legal, puteam sa-mi cer toate drepturile. El ca sa ma platesca, voia sa mai vanda, bennere cu partidul lui DD la suprapret.

Eu am muncit, mai mult de o luna, pentru el. Daca el m-a inselat si eu sunt victima lui, va rog sa nu ma acuzati pe mine.

Repet, banii au fost o garantie, ca eu sunt serios si ca el nu ma va plati degeaba. Asteptam salariu, plata contributiei si actele de desfacere a contractului. Somajul nu mi-l dadea el.

Mai bine nu aduceam vorba despre somaj. A produs multa confuzie, acest lucru. Scopul era sa fiu angajat si sa am un salariu. Restul erau niste variante alternative.

Recunosc, faptul ca nu stiu sa ma descurc, ca am prea multa incredere in oameni si ca "mi se fure din traista".

Cu alte cuvinte, sunt atat de bun, incat sunt luat de prost. Fiind redactor pe internet, blogg-er, fara salariu, aparand democratia, nu sunt un infractor, cum considerati domnia voastra. Eu nu am mama, nu am tata si la propriu si la figurat si n-am nici locuinta. Decat sa mor infometat si inghetat, prefer sa "mor" luptand pentru DREPTATE ! Inainte, eroii mureau cu arma in mana pe front. Astazi, lupta se da in scris. Poate reusim si in plan politic, cu adevaratul PP, al Dr.-ului Cojocaru.

Eu public de 3 ani si nu am castigat, nici un ban, din treaba asta. Am facut-o din dragoste pentru ADEVAR !

Sanatate si scuze, daca v-am derajat, odihna.

Multumesc, anticipat, pentru posibila intelegere, a situatiei mele, de om atipic, "extraterestru". Eu nu ma pot integra, in aceasta lume in care se minte, se fura, se inseala, se bea, se fumeaza, se drogheaza, se desfraneaza, se violeaza, se ucide cu sadism, etc

Doamne ajuta, sa fie bine !

[warn= ATENTIE!]

Din cate observ, nu se poate ajunge la un consens in aceasta discutie. De asemenea, ati inceput sa faceti politica pe un forum al politistilor, ceea ce nu se accepta. Acest topic se inchide acum. Sa aveti o zi buna!

[/warn]

Edited by Kmcoio

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.