Jump to content
POLITISTI.ro

Permis retinut in Italia pentru depasirea interzisa pe autostrada.

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua, acum 2 saptamani mi-a fost retinut permisul de conducere pentru depasirea interzisa pe autostrada, mentionez ca am condus Autocamion. Conform procesului verbal am incalcat art.148/16 din legislatia Italiana.

Amenda este formata dintr-o sanctiune de 321eur si 10pct penalizare.

Pentru cat timp mi-a fost retinut permisul ? (pe procesul verbal nu scrie durata retinerii permisului)

Intrebare, cum pot sa reintru in posesia permisului, care este procedura?

Va multumesc !

• Membru
Publicat (modificat)

Ai intrat pe Politisti.ro nu pe Politisti.ita! Cam de unde sa stim noi pe cat timp ti-a fost retinut permisul de catre politia italiana!Trebuia sa iti aduca la cunostinta, sau pentru mai multe informatii trebuia sa-i intrebi pe politisti atunci cand ti l-au retinut!

citeste aici

Modificat de cipri83
  • Apreciez 1
Publicat (modificat)

Fiecare conducator auto se conformeaza legilor statului in care conduce. Deci noi nu avem de unde sti durata retinerii permiului sau alte detalii ale retinerii permisului in statul italian. Daca iti era suspendat in Romania, primeai un raspuns imediat.

Modificat de bogdanCVB

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.