Jump to content
POLITISTI.ro

Exmatriculare facultate


Cristina24
 Share

Recommended Posts

Buna seara! In 2013 am terminat o facultate de Inginerie Mecanica la Cj. La inceputul anului III, m-am inscris la o facultate cu profil uman.M-am dus un an , la acea facultate,dar  aveam de terminat licenta,cateva examene restante,asa ca am renuntat la a doua facultate.Dar nu mi-am retras dosarul.Pur si simplu in anul 2 nu m-am mai prezentat deloc.Pe la sfarsitul anului cand m-am dus sa ma interesez de situatie,eram pe lista celor exmatriculati.M-am reinmatriculat,in anul 2.Acum daca vreau sa dau la Septimiu Muresan,o sa-mi respinga dosarul pentru asta? Si absenteismul este o abatere disciplinara,dar ma gandeam ca daca este facultate,nu este considerat ca la liceu.(Vrabia malai viseaza). Multumesc mult.

Link to comment
Share on other sites

  • Moderator

Daca exmatriculare nu a fost ca urmare a unor abateri disciplinare grave, ci doar ca urmare a abandonului ori a situatiei slabe la examane, nu ar trebui sa afecteze selectionarea ta ca posibil candidat...dincolo de chestiunile teoretice, daca nu ai facut fata la o institutie de invatamant "civila", ce-o sa faci la Scoala de Agenti de Politie...unde desteptarea este la 06.00, cu ordine, disciplina, curatenie, munca "voluntara" etc... Iar abandonul te va usca la buzunar! (Se imputa costul scolarizarii)

Gandeste-te foarte bine!

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

M-am gandit bine.Cred ca o sa rezist,pentru ca o sa fie ceva care o sa-mi placa.Despre trezitul de dimineata...Muncesc de 3 ani pe timp de vara in  Germania,si trezitul este la ora 3 jumate,deci n-o sa fie problema.A doua facultate am facut-o la insistentele mamei mele.Si de aici a inceput totul.Iti multumesc mult pentru raspuns.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 years later...

Bună ziua! În 2018 m-am înscris la un program studii de masterat la Facultatea de Istorie din cadrul U.A.I.C. Iași, la Relații internaționale, însă nu m-am prezentat la cursuri și examene, în semestrul 2 fiind trecut la taxă deoarece aveam 0 credite. Am vrut să mă retrag în semestrul 2 însă trebuia să plătesc taxa de 1050 lei și nu dispuneam de acea sumă de bani. Pe data de 03.10.2019 am fost exmatriculat. Pentru a-mi retrage diploma de licență și de bacalaureat am plătit suma de bani în ianuarie 2020. 

Întrebarea mea este. Dacă doresc să mă înscriu la școala de subofițeri de pompieri sau de agenți de poliție Vasile Lascăr de la Câmpina se consideră că am fost exmatriculat pentru abateri disciplinare? Doar nu am fost exmatriculat de la liceu și nu am comis vreo infracțiune. Am abandonat masteratul fără a-mi retrage dosarul din cauza unor probleme din familie (nu intrasem la cămin, îmi căutam loc de muncă...). Mulțumesc!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.