claudiamaria Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 Detin o motocicleta Yamaha R6 cu actele in regular.fostul proprietar este din alt judet si nu am facut contract de vanare-cumparare.Se poate radia fara prezenta lui?mentionez can motocicleta vreau sa o inmatriculez in Anglia(daca e posibil) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Moderator Marius Posted February 27, 2015 Moderator Share Posted February 27, 2015 Nu se poate. Sunt nenumărate discuţii cu acest subiect pe forum. Caută, citeşte şi te lămureşti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Cezar Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 Detin o motocicleta Yamaha R6 cu actele in regular.fostul proprietar este din alt judet si nu am facut contract de vanare-cumparare.Se poate radia fara prezenta lui?mentionez can motocicleta vreau sa o inmatriculez in Anglia(daca e posibil) Cum adica cu actele in regula cand tu "detii" o motocicleta la care nu ai act de proprietate? Pentru Marea Britanie, pregateste-ti motocicleta de aici, e mai ieftin decat in UK O sa ai probleme la sistemul de iluminare. Cumperi kitul pentru UK si il montezi aici inainte sa pleci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
claudiamaria
Detin o motocicleta Yamaha R6 cu actele in regular.fostul proprietar este din alt judet si nu am facut contract de vanare-cumparare.Se poate radia fara prezenta lui?mentionez can motocicleta vreau sa o inmatriculez in Anglia(daca e posibil)
2 answers to this question
Recommended Posts