ValentinGhita Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 Salutare, ma puteti ajuta cu o adresa de email unde sa trimit dovada platii unei amenzi de circulatie ( hitanta de la posta) Multumesc anticipat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Moderator Marius Posted February 25, 2015 Moderator Share Posted February 25, 2015 Unde ai primit amendă? În ce judeţ ori ce localitate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ValentinGhita Posted February 26, 2015 Author Share Posted February 26, 2015 In Bucuresti, sector 4. Nu se intelege foarte bine unitatea de unde este agentul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Moderator Marius Posted February 26, 2015 Moderator Share Posted February 26, 2015 O copie după chitanţă se trimite prin poştă unităţii de poliţie din care poliţistul care a aplicat sancţiunea face parte. Deocamdată nu există posibilitatea să trimiţi copie după chitanţă prin e-mail, pentru că Ordonanţa Guvernului nr.2/2001 privind regimul juridic al contravenţiilor nu prevede acest lucru. Vezi şi Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ValentinGhita Posted February 26, 2015 Author Share Posted February 26, 2015 Am inteles, daca va spune ceva SSR5 47 eu asta inteleg ca este scris la unitate.... daca nu o trimit la Udriste, banuiesc ca este ok si acolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 mihaialexandru102 Posted March 4, 2022 Share Posted March 4, 2022 Mi s-a suspendat permisul pt o luna de zile pt neacordare de prioritate si amenda de 580 sau 290 in 15 zile Am inteles ca permisul in ridic de la Udriste cu buletinul si dovada Intrebarea mea este daca trebuie sa trimit undeva dovada platii amenzii Am citit pe site-ul bpr.politiaromana.ro ca trebuie sa trimit dovada platii scanata prin email la oug41.2016.br@b.politiaromana.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
ValentinGhita
Salutare, ma puteti ajuta cu o adresa de email unde sa trimit dovada platii unei amenzi de circulatie ( hitanta de la posta)
Multumesc anticipat.
5 answers to this question
Recommended Posts