Jump to content
POLITISTI.ro

Adresa de email pentru dovada platii amenzii

Postare recomandată

Publicat

Salutare, ma puteti ajuta cu o adresa de email unde sa trimit dovada platii unei amenzi de circulatie ( hitanta de la posta)

Multumesc anticipat.

Publicat

In Bucuresti, sector 4. Nu se intelege foarte bine unitatea de unde este agentul.

• Moderator
Publicat

O copie după chitanţă se trimite prin poştă unităţii de poliţie din care poliţistul care a aplicat sancţiunea face parte.

Deocamdată nu există posibilitatea să trimiţi copie după chitanţă prin e-mail, pentru că Ordonanţa Guvernului nr.2/2001 privind regimul juridic al contravenţiilor nu prevede acest lucru.

Vezi şi

Publicat

Am inteles, daca va spune ceva SSR5 47 eu asta inteleg ca este scris la unitate.... daca nu o trimit la Udriste, banuiesc ca este ok si acolo.

• 7 ani mai târziu...
Publicat

Mi s-a suspendat permisul pt o luna de zile pt neacordare de prioritate si amenda de 580 sau 290 in 15 zile

Am inteles ca permisul in ridic de la Udriste cu buletinul si dovada

Intrebarea mea este daca trebuie sa trimit undeva dovada platii amenzii

Am citit pe site-ul bpr.politiaromana.ro ca trebuie sa trimit dovada platii scanata prin email la  oug41.2016.br@b.politiaromana.ro

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.