Jump to content
POLITISTI.ro

Fotbalistii de la Dinamo -viitori infractori?


Elvis

Recommended Posts

,,Jucătorii dinamovişti i-au aprovizionat pe fani cu torţe.Dinamo se va alege cu amendă şi cel mult cu un meci cu porţile închise, iar fotbaliştii pot fi suspendaţi disciplinar, dar şi interzişi pe stadioane dacă li se fac dosare penale.

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, s-a referit vag la incidentul torţelor: "Comisiile vor lua măsuri în funcţie de cele menţionate de arbitru şi de observatori în rapoarte". Ca la orice partidă importantă din Liga 1, LPF a delegat aseară în Ghencea, pe lîngă observatorul de joc, Alexandru Popescu, şi un supervizor, în persoana secretarului general al Ligii, Valentin Alexandru.

Surse din cadrul Ligii au precizat pentru GSP: "Rezultatul nu poate fi schimbat, deoarece meciul n-a fost întrerupt. Dinamo riscă însă o amendă drastică şi cel puţin un meci de pe teren propriu cu porţile închise, fiindcă Steaua nu poate fi învinovăţită de carenţe organizatorice. Fotbaliştii dinamovişti pot fi suspendaţi disciplinar în funcţie de raportul observatorului. Dacă li se fac dosare penale, jucătorii riscă inclusiv să fie interzişi pe stadioane".

Patronul Stelei, Gigi Becali, a menţionat că nu ştie dacă rezultatul meciului poate fi schimbat: "Nu ştiu dacă se poate 3-0 la «masa verde». Dar le-a creat un disconfort jucătorilor stelişti, care au avut emoţii şi teamă", a spus, zîmbind, Gigi Becali."

sursa : Gazeta Sporturilor

Inca odata ,daca mai era nevoie, se demonstreaza ca asociarea Ministerului de Interne si in speta a Politiei Romane cu acest club ne aduce si ne-a adus mari deservicii.

Nu mai enumar cazurile de sportivi de la Dinamo, din nefericire pentru noi poarta aceiasi uniforma, care au fost implicati in savarsirea unor infractiuni de la trafic de arme si pana la recuperari .

Poate in ceasul al 13-lea mintile luminate de la Bucuresti vor intelege ca trebuie sa ii restructureze in totalitate.

Dar este mai bine sa dam afara oameni cu experienta si sa pastram posibili viitori ,,faptuitori'' de fapte reprobabile .

Edited by Elvis
Link to comment

pe mine ma enerveaza aura de imunitate pe care o au toti fotbalistii, indiferent de echipa la care joaca. iar cei de la dinamo si steaua profita de "afilierea" cu cele 2 ministere.

desi sper ca steaua sa cistige la masa verde: planul A (cistigarea meciului pe teren) nu a functionat si Becali merge pe planul B (masa verde) :) asa se ajunge in CL!!

Link to comment

Cred ca indiferent de rezultatul anchetei, nu se vor obtine puncte la masa verde. Nu sunt dinamovist, eu tin cu Farul, dar cred ca asa se va intampla! Oricum , nu tot de la Dinamo erau acei doi fotbalisti cu masina furata?

Link to comment

Daca au comis asemenea fapte trebuie pedepsiti.Nu se poate trece cu vederea peste asa ceva.Deja este marlanie.Dupa ce ca fotbalul nostru este de 2 lei m-ai apar si astfel de scandaluri care nu fac nimic altceva decat sa ne traga si mai rau in jos.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.