Jump to content
POLITISTI.ro

Remorca si platforma in UE

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua. Numele meu este Sabin si am si eu o intrebare la care caut raspuns si nu stiu unde sa il gasesc. Daca cineva ma poate indruma as fi foarte recunascator. 

Conform legislatie europene un vehicul cu masa totala maxima autorizata de 3.500kg poate tracta o remorca cu masa totala maxima autorizata de 2.000 kg fie o platforma autorizata pe care se afla alt automobil in scop personal fara a avea instalat aparat tacograf sau fara a necesita vr-un fel de licenta?

De precizat ca autoturisul este o duba, remorca si carligul sunt omologate de lege pentru greutatea respectiva. Nu se depaseste TARA nici pentru masina nici pentru remorca. Iar soferii au permis de sofer profesionist si atestatele necesare. Greutatea totala maxima este de 5500 kg.

Va multumesc!

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.