- 0
Autoaparare - care este cea mai bună metodă?
-
Similar Content
-
- 2 answers
- 4,503 views
-
- 0 answers
- 735 views
-
Arma letala sau neletală? -avantaje si dejavantaje(port autoapărare)
By FlorinBogdan,
- 1 answer
- 2,046 views
-
-
Recently Browsing 0 members
- No registered users viewing this page.
Question
NOYFB
Se dau urmatoarele situatii :
A.Un om este batut violent pe strada .
B.Un om este atacat cu o arma letala si ii este pusa viata in pericol.
C.Eu sunt atacat de catre un individ.
D.Eu sunt atacat de catre un individ cu o arma letala.
Se va considera victima/eu un civil/individ obisnuit ( ~60 kg cu o inaltime de ~1,70m cu o varsta intre 20-40 ani, fara antrenament lupte corp la corp (box, muay thay , karate ...) ).
Se va considera agresorul un individ superior unui individ obisnuit (mai masiv , mai inalt , posibil practicant de lupte corp la corp) . Mentionez detaliile astea pentru ca nu cred ca va fi nevoie sa folosesti un dispozitiv pentru a te apara de o persoana inferioara ca statura/varsta.
Se dau intrebarile :
In situatiile : A,B,C,D , care ar fi procedurile corecte ?
Ca civil ce dispozitive pot detine/folosi in aceste cazuri, de unde le pot procura si daca am nevoie de o anumita aprobare pentru ele de unde / cum pot face rost de ea ? . (Ex : Sa luam cazul B , Procedura 1 , ma apropii de agresor si il neutralizez cu : spray cu piper/CS/mixt , baston telescopic , pistol gaze/bile cauciuc dupa care il imobilizez cu : propriul corp (tinandul imobilizat cu propia forta) , il imobilizez cu funie / catuse / zip-tye . Procedura 2: memorez trasaturile agresorului si : strig dupa ajutor / sun la politie / fug , in timp ce victima este ucisa . )
Acestea fiind zise dumneavoastra stiti urmatoarele :
A. In anumite cazuri pierderea unei vieti ar fi putut fi evitata daca martorul/victima ar fi fost dotati cu cunostintele/antrenamentul/dispozitivele necesare si lear fi folosit corespunzator.
B. In anumite cazuri prin incercarea de a inlatura un agresor multe persoane fara cunostine/antrenament/dispozitive au ajuns sa fie ranite/ucise. (Ex. In cazul A/B o persoana se duce sa ajute victima ajungand la randul ei o victima .)
Imi cer scuze pentru eventualele greseli de ortografie/exprimare.
Multumesc anticipat
Edited by MariusLink to comment
Top Posters For This Question
8
8
7
7
Popular Days
Apr 23
12
Apr 22
9
Apr 3
8
May 8
7
Top Posters For This Question
dcrist 8 posts
NOYFB 8 posts
Catalin 7 posts
videosuzy 7 posts
Popular Days
Apr 23 2011
12 posts
Apr 22 2011
9 posts
Apr 3 2015
8 posts
May 8 2011
7 posts
Popular Posts
NOYFB
As vrea sa stiu daca pot purta un baston telescopic , spray lacrimogen si catuse.
bozo
Tu intrebi tu raspunzi, in mod eronat... Poate crezi ca Politia trebuie sa te pazeasca doar pe tine non-stop. Infractionalitatea exista si asa e oriunde, insa cred ca tu esti putin paranoic, probleme
arcan
NOYFB nu este decat un Gicacontra care a pus pariu cu prietenii lui ca inchide gura politistilor de pe aici cu ,,spetele,, lui . Baiatule, ridica-te in pricioare si asculta ce iti spun : Cand ti s
Posted Images
91 answers to this question
Recommended Posts