Jump to content
POLITISTI.ro

Cum pazesc gradina cu legume

Postare recomandată

Publicat

Vreau sa imi fac o gradina cu legume pe un camp deschis aproape de sat, si as vrea sa stiu cum trebuie sa actionez daca surprind pe cineva la furat, astfel incat sa il fac sa nu mai calce a doua oara pe acolo si ce pedeapsa poate sa primeasca hotul.

Daca imprejmuiesc terenul cu gard este mai bine ?

Publicat

Aceeasi problewma am avut-o si eu, doar ca am livada. Dureaza doi-trei ani pana se unesc ramurile si formeaza gard viu.

Singura solutie pe care am gasit-o viabila este gardul de gladita ( Gardul din gladita este unica solutie sa scapati de intrusi (oi, capre, iepuri, mistreti, ursi, oameni) atat fizic cat si vizual. Nimeni nu va putea sa mai arunce nici macar o privire in proprietatea dv.) - uite aici detalii - www.horticultorul.ro/arbori-arbusti-ornamentali-peisagistica/gladita-gleditsia-triacanthos-inmultire-gard-viu/

• Apreciez 2

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.