Gospodar Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Vreau sa imi fac o gradina cu legume pe un camp deschis aproape de sat, si as vrea sa stiu cum trebuie sa actionez daca surprind pe cineva la furat, astfel incat sa il fac sa nu mai calce a doua oara pe acolo si ce pedeapsa poate sa primeasca hotul. Daca imprejmuiesc terenul cu gard este mai bine ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ccclyon Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Aceeasi problewma am avut-o si eu, doar ca am livada. Dureaza doi-trei ani pana se unesc ramurile si formeaza gard viu. Singura solutie pe care am gasit-o viabila este gardul de gladita ( Gardul din gladita este unica solutie sa scapati de intrusi (oi, capre, iepuri, mistreti, ursi, oameni) atat fizic cat si vizual. Nimeni nu va putea sa mai arunce nici macar o privire in proprietatea dv.) - uite aici detalii - www.horticultorul.ro/arbori-arbusti-ornamentali-peisagistica/gladita-gleditsia-triacanthos-inmultire-gard-viu/ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Gospodar
Vreau sa imi fac o gradina cu legume pe un camp deschis aproape de sat, si as vrea sa stiu cum trebuie sa actionez daca surprind pe cineva la furat, astfel incat sa il fac sa nu mai calce a doua oara pe acolo si ce pedeapsa poate sa primeasca hotul.
Daca imprejmuiesc terenul cu gard este mai bine ?
1 answer to this question
Recommended Posts