Jump to content
POLITISTI.ro

OMAI - acordare sprijin cumparare locuinta - a fost emis?


balinn

Recommended Posts

  Este cineva bine documentat in acest sens ? Ma refer la art.32 din Legea 360/2002 si as dori sa aflu daca a fost emis OMAI in acest sens , ordin fara de care aceasta stipulare a legii nu are nici o valoare .

  Art. 32 alin 1  prevede faptul ca polititstul va fi sprijinit in construirea sau cumpararea unei locuinte in localitatea unde isi are sediul unitatea de politie unde este incadrat iar la alin 3 se  prevede ca criteriile si conditiile de sprijin vor fi stabilite prin OMAI, ordin ce nu fusese emis inca  in 2012.

  Astept nouatati sau pareri in acest sens.

  • Upvote 1
Link to comment

Nu, nu a fost emis, iar donii care elaboreaza noul Statut vor sa elimine aceasta prevedere .

Am un coleg care a cerut in instanta acest drept si a pierdut.

  • Upvote 2
Link to comment

da , am observant si eu ca in proiectul noului statut vor sa scoata aceasta prevedere ... dupa parerea mea nu poate fi decat un lucru rau intentionat ... ce are de pierdut statul roman, prin ministerul in cauza,  ca ii va da politistului ( jandarmului , pompierului , etc.) care beneficiaza deja de compensatie pentru chirie acceasi suma de bani dar sub o alta forma: ajutor cumparare locuinta.... aaa un motiv am gasit : din compensatia pentru chirie o parte din acei bani se intorc inapoi la stat sub forma impozitarii si a contributiei CAS, fapt ce probabil nu s-ar putea intampla in cazul ajutorului pentru cumparare  locuinta.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.