balinn Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Este cineva bine documentat in acest sens ? Ma refer la art.32 din Legea 360/2002 si as dori sa aflu daca a fost emis OMAI in acest sens , ordin fara de care aceasta stipulare a legii nu are nici o valoare . Art. 32 alin 1 prevede faptul ca polititstul va fi sprijinit in construirea sau cumpararea unei locuinte in localitatea unde isi are sediul unitatea de politie unde este incadrat iar la alin 3 se prevede ca criteriile si conditiile de sprijin vor fi stabilite prin OMAI, ordin ce nu fusese emis inca in 2012. Astept nouatati sau pareri in acest sens. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramtha Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Esti politist? 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Nu, nu a fost emis, iar donii care elaboreaza noul Statut vor sa elimine aceasta prevedere . Am un coleg care a cerut in instanta acest drept si a pierdut. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bundesgrenzschutz Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 E normal, Elvis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Nu, dar cand plec la Bucuresti in autocare se urca aceiasi o suta de oameni.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
balinn Posted January 25, 2015 Author Share Posted January 25, 2015 da , am observant si eu ca in proiectul noului statut vor sa scoata aceasta prevedere ... dupa parerea mea nu poate fi decat un lucru rau intentionat ... ce are de pierdut statul roman, prin ministerul in cauza, ca ii va da politistului ( jandarmului , pompierului , etc.) care beneficiaza deja de compensatie pentru chirie acceasi suma de bani dar sub o alta forma: ajutor cumparare locuinta.... aaa un motiv am gasit : din compensatia pentru chirie o parte din acei bani se intorc inapoi la stat sub forma impozitarii si a contributiei CAS, fapt ce probabil nu s-ar putea intampla in cazul ajutorului pentru cumparare locuinta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
balinn Posted January 25, 2015 Author Share Posted January 25, 2015 in 2012 s-a inaintat ministerului un proiect in acest sens dar fara nici un rezultat pana astazi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts