Jump to content
POLITISTI.ro

Nu am oprit la semnalele politistului


segotep

Recommended Posts

Buna seara!

Acum cateva zile,am trecut pe rosu dupa ce am fost claxonat din spate,semaforul se facuse verde,dar nu pentru directia mea,nefiind foarte atent daca semaforul s-a facut verde,am trecut pe culoarea rosie a semaforului.

Pe trotuar,in dreptul unei treceri de pieton,un agent de politie a fluierat,vreau sa specific ca eu trecusem de intersectie(l-am vazut tarziu in oglinda) si dansul nu era cu autospeciala,am incetinit mai in fata,unde am putut oprii si am asteptat sa vina domnul agent,insa nu a mai venit nimeni.

Ma pot astepta la ceva din partea lui?Masina condusa de mine nu este pe numele meu.

Va multumesc pentru atentia acordata!

Edited by segotep
Link to comment
  • Moderator

Dacă ţi-a reţinut numărul de înmatruculare poate face verificări şi foarte uşor află cine eşti. În astfel de situaţii primeşti acasă o citaţie/invitaţie să te prezinţi la sediul poliţiei.

Link to comment
  • 2 years later...

buna seara colegi . am patit aseara  am primit o citatie sa ma prezint la sectia de politie ,in jurul orei 20 un echipaj de politie ma urmarit . dar din fericire nu maprins. am cam avut si viteza 120-130 km.h . care ar putea fi sanctiunile lor .? 30 zile luat plus amenda? fiind prima abatere ! 

multumesc anticipat

  • Downvote 4
Link to comment

Unde lucrezi, "colegule"?

Esti mandru de ceea ce ai facut? Din fericire, nu te-au prins... Sper sa te "prinda" dupa ce te incolacesti cu masina in jurul vreunui copac, cu 120-130 km/h! Sa vedem atunci cine mai este fericit.

Invata sa te exprimi corect in limba romana!

Link to comment
  • 6 years later...

Buna seara

Astazi am fost in situatia in care pot sa zic ca am fortat un pic o intersectie cu sens giratoriu, am intrat in intersectie, timp in care mai era un sofer angajat care urma sa iasa pe prima iesire de dupa mine, am intrat in intersectie dar intai l-am lasat pe om sa treaca si consider ca nu l-am incurcat cu nimic, dar fix atunci de pe capatul celalalt am auzit un claxon de politie urmand sa intoarca si sa vina spre directia mea, dar doar cu semnalele luminoase, fara cele sonore, in plina zi. 

Am iesit din intersectie prin prima iesire si m-am angajat pe banda a 3-a intr-o coloana unde toti urmam sa facem stanga, urmand ca politia sa treaca pe banda a 2-a dar nici nu s-au uitat la mine, chiar daca mergeau destul de incet urmand sa vad ca au oprit cu 150 de metri mai in fata.

Scopul postarii este sa va intreb daca ar fi fost vreo sansa sa fi fost dupa mine si sa nu ma fi vazut sau daca erau cu totul si cu totul dupa altcineva, sa stiu daca pot avea un weekend linistit sau sa ma astept la ceva de saptamana viitoare.

Link to comment
  • 2 months later...

Ieri eram in trafic cu un autoturism in fata mea,era si un agent de politie care a facut semn sa traga pe dreapta(pentru un control de rutina),cel din fata mea a oprit,dupa ce a oprit eu mi am continuat drumul.Trebuia sa opresc si eu?
Nu am fost urmarit de nimeni si nici nu am primit vreun semnal cum ca ar trebui sa opresc

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.