Jump to content
POLITISTI.ro

Amendă neplătită - cum pot obtine adeverinta de la primarie

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua!

As vrea sa imi spuna si mine cineva care cunoaste mult mai bine o astfel de situatie. In octombrie 2013 am luat o amenda pentru ca am traversat strada prin loc nepermis. Ce ma "framanta" acum, este faptul ca o sa am nevoie de la primarie de o adeverinta pentru cand o sa sustin examenul auto si vreau sa stiu daca este o modalitate prin care sa primesc acea adeverinta, fara a plati intreaga suma. Unele persoane mi-au spus ca as putea plati amenda in rate si ca asa ar fi cel mai simplu pentru buzunarul meu. Si inca ceva: in 2014 cand a mers mama sa plateasca impozitul pentru apartament nu i-a spus nimic doamna de la ghiseu, cum ca as avea de platit ceva. 

Multumesc frumos!

• Displace 4
Publicat

Nu o sa-ti primesti adeverinta daca nu ai platit acea sanctiunea pe care ai primit-o.

• Membru
Publicat (modificat)

Vezi ca noi n-avem treaba cu primaria!

Modificat de cipri83
  • Moderator
Publicat

vreau sa stiu daca este o modalitate prin care sa primesc acea adeverinta, fara a plati intreaga suma.

Nu sunt acceptate discuţiile privind orice tip de activitate ilegală sau imorală. Pe acest forum se promovează respectarea prevederilor legale.

Mergi şi plăteşte amenda, nu mai căuta modalităţi de a fenta legea.

PS: În plus, aşa cum a precizat şi colegul meu mai sus, Poliţia Română şi implicit poliţiştii, nu au absolut nicio legătură cu primăriile, taxele, impozitele ori colectarea amenzilor.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.