Am o intrebare pentru dumneavoastra.Pasiunea mea pentru arme a fost dintodeauna.Am doua arme de vanatoare,doua pistoale cu bila(pistol si revolver),Sant membru ANCA.Am studiat l295 atat legea in sine cat si instructiunile de
aplicare.Vreau sa ma lamureasca cineva daca pot depune actele pentru obtinerea unei arme de aparare si paza.Mentionez ca detin calitatea de consilier local (functie de demnitate publica)intr-un oras.
Va multumesc mult si astept un raspuns din partea unui om in domeniu.
Question
mpara
Am o intrebare pentru dumneavoastra.Pasiunea mea pentru arme a fost dintodeauna.Am doua arme de vanatoare,doua pistoale cu bila(pistol si revolver),Sant membru ANCA.Am studiat l295 atat legea in sine cat si instructiunile de
aplicare.Vreau sa ma lamureasca cineva daca pot depune actele pentru obtinerea unei arme de aparare si paza.Mentionez ca detin calitatea de consilier local (functie de demnitate publica)intr-un oras.
Va multumesc mult si astept un raspuns din partea unui om in domeniu.
Top Posters For This Question
7
5
4
3
Popular Days
Apr 13
17
May 22
12
Apr 15
5
Apr 14
4
Top Posters For This Question
Marius 7 posts
Christian 5 posts
mihai81 4 posts
mpara 3 posts
Popular Days
Apr 13 2011
17 posts
May 22 2011
12 posts
Apr 15 2011
5 posts
Apr 14 2011
4 posts
Popular Posts
bozo
si eu sunt pro. Cred ca e normal sa ai dreptul de a te putea apara, ca deja multi infractori detin ilegal arme. S-au schimbat vremurile si trebuie sa se schimbe si legile
maxu08
nu asta este problema mea ci faptul ca exista multe incidente (nu am cifre ca nu am de unde, vb strict in baza unei perceptii) cu arme cu bila / gaze, in general arme neletale. dar daca in locul lor e
maxu08
comparatia cu sistemul de verificare in cazul acordarii permiselor auto nu este in avantajul argumentarii tale. toti prostii si-au luat permis, inclusiv analfabeti - vezi retelele de vinzare/cumparare
38 answers to this question
Recommended Posts