Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Pierdut portofel + acte

ciprianc

Question

Salut!

Sunt nou pe acest forum .

Mi-am pierdut acum cateva zile portofelul + CI + Permis conducere .

Sper cumva ca acestea au ajuns pe mana unui om binevoitor :). Cum pot afla daca au ajuns la vreo sectie de politie din Bucuresti ?

Mentionez ca adresa de pe CI nu e pe Bucuresti si nu am nici viza de flotant.

Exista vreo sansa sa aflu aceasta informatie?

Multumesc !

2 answers to this question

Recommended Posts

• 0
  • Moderator

Dacă au fost predate la poliţie, cu siguranţă vei fi contactat de poliţişti. În caz contrar trebuie să demarezi procedurile pentru eliberarea unor noi documente.

• 0

De obicei, orice act de identitate, gasit de cetateni sau politisti, se trimite la serviciul de evidenta populatiei (SPCLEP) unde domiciliaza aceea persoana (titularul) , acest serviciu apartine de Primarie si nu de Politie. De exemplu un cetatean aduce o carte de identitate gasita, (pe numele Ion Ionescu domiciliat in  Tulcea ) la Sectia 2 Politie Bucuresti,  atunci actul va fi inaintat la emitent adica SPCLEP Tulcea. Exista exceptii in care in portofelul gasit sa existe nr. de telefon, atunci se apeleaza titularul si daca este in localitatea unde s-a gasit actul, acesta se prezinta la politie pentru restituirea documentului. In mod similar se procedeaza cu permisul de conducere, acesta se inainteaza la emitent adica la serviciul judetean comunitar de specialitate SPCRPCIV Tulcea ( ca sa mentin acelasi exemplu ) care apartine de Institutia Prefectului si nu de Politie.

Edited by LORD