Jump to content
POLITISTI.ro

Pierdut portofel + acte


ciprianc

Recommended Posts

Salut!

Sunt nou pe acest forum .

Mi-am pierdut acum cateva zile portofelul + CI + Permis conducere .

Sper cumva ca acestea au ajuns pe mana unui om binevoitor :). Cum pot afla daca au ajuns la vreo sectie de politie din Bucuresti ?

Mentionez ca adresa de pe CI nu e pe Bucuresti si nu am nici viza de flotant.

Exista vreo sansa sa aflu aceasta informatie?

Multumesc !

Link to comment
  • Moderator

Dacă au fost predate la poliţie, cu siguranţă vei fi contactat de poliţişti. În caz contrar trebuie să demarezi procedurile pentru eliberarea unor noi documente.

Link to comment

De obicei, orice act de identitate, gasit de cetateni sau politisti, se trimite la serviciul de evidenta populatiei (SPCLEP) unde domiciliaza aceea persoana (titularul) , acest serviciu apartine de Primarie si nu de Politie. De exemplu un cetatean aduce o carte de identitate gasita, (pe numele Ion Ionescu domiciliat in  Tulcea ) la Sectia 2 Politie Bucuresti,  atunci actul va fi inaintat la emitent adica SPCLEP Tulcea. Exista exceptii in care in portofelul gasit sa existe nr. de telefon, atunci se apeleaza titularul si daca este in localitatea unde s-a gasit actul, acesta se prezinta la politie pentru restituirea documentului. In mod similar se procedeaza cu permisul de conducere, acesta se inainteaza la emitent adica la serviciul judetean comunitar de specialitate SPCRPCIV Tulcea ( ca sa mentin acelasi exemplu ) care apartine de Institutia Prefectului si nu de Politie.

Edited by LORD
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.