Jump to content
POLITISTI.ro

Admis la examenul de permis, pot circula?

Postare recomandată

Publicat

Salutare. Astăzi 12.12.2019 am promovat traseul. Eu marți le 17 decembrie plec din țară, ce este de facut? Se poate sa ma duc sa il iau eu de undeva? Mi e frica ca nu o sa ajunga pana atunci având în vedere că posta nu cred ca lucreaza in weekend. Si o alta intrebare, se mai eliberează dovezi pana cand imi ajunge permisul? Voiam să mă bucur de masina pana plec din țară. Va multumesc.

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Buna ziua !Astazi am fost admis la examul auto (traseu) , pot circula cu masina ?Pot sa mi iau dovada ?Cand credeti ca imi  va ajunge permisul daca am prins perioada cu sarbatori ??

• 2 ani mai târziu...
Publicat

Buna ziua!

De curând am fost admis la proba practică a examenului pentru categoria C și as dori să știu dacă pot circula cu categoria B până îmi vine permisul. Menționez că mi-a fost reținut permisul de către polițistul de la traseu în vederea adăugării categoriei iar explicația lui nu m-a lămurit.

Mulțumesc, o zi frumoasă!

• 9 luni mai târziu...
Publicat

Am o problemă, în jurul orei de ieri după ce-am dat examenul teoretic categoria B , fiind admis , cuprins de emoții, nu mai mi-am dat seama , și am plecat direct acasă fiind fericit că am luat , și am uitat să mă mai duc la doamna de la ghișeu să mi semneze pe dosar , cum că am luat examenul, pot remedia această problemă? Vă rog să spună cineva

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.