Jump to content
POLITISTI.ro

Trebuie neaparat sa sustin testul de promovare?


IliutaTou

Recommended Posts

Buna seara ! Acum o luna de zile am provocat un accident neacordand prioritate unui autovehicul care circula din sens opus. In accident au fost doar avarii materiale  . Drept urmare mi-a fost retinut permisul de conducere pe o perioada de 60 de zile.  As dori sa fiu informat in legatura cu perioada de prelungire, trebuie neaparat sa sustin testul de promovare? Va multumesc !

Link to comment
  • Moderator

În situaţia ta este obilgatorie testarea privind cunoaşterea regulilor de circulaţie.

Perioada de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule se prelungeşte cu 30 de zile, dacă nu promovezi testul de cunoaştere a regulilor de circulaţie ori nu te prezinţi la serviciul poliţiei rutiere pentru susţinerea acestei testări.

Dacă ai fi căutat pe forum găseai aceste informaţii aici:

Link to comment
  • Moderator

Numai că pentru amiabilă trebuie să existe acordul ambilor conducători auto implicaţi. Când cel nevoinovat nu vrea, nu există decât opţiunea să se prezinte la poliţie şi să suporte consecinţele.

Link to comment

Mai repede cred că este  vorba de cel vinovat, dar care se crede nevinovat (datorită necunoșterii legii) și care apelează la organele de poliție, motiv pentru care o  încasează de două ori.

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment

Buna seara ! Acum o luna de zile am provocat un accident neacordand prioritate unui autovehicul care circula din sens opus. In accident au fost doar avarii materiale . Drept urmare mi-a fost retinut permisul de conducere pe o perioada de 60 de zile. As dori sa fiu informat in legatura cu perioada de prelungire, trebuie neaparat sa sustin testul de promovare? Va multumesc !

Da testarea e obligatorie. Daca promovezi examenul si nu ai mai avut permisul retinut in ultimii 2 ani poti face o cerete de reducere la 30 zile daca l ai avut retinut il iei la 60 zile si daca nu promovezi examenul in cele 60 zile o sa il iei la 90 zile

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.