Astazi seara urca o tipa la mine in masina, mergem intr-un loc fiind in zona un agent de paza. Roia in jur cel mai probabil sunand patrula de patrula de politie care apare in cateva secunde. Ma dau jos, se da jos si ea. Eu prezint buletinul, ea spune ca nu il are. Ii spune fetei "fugi de aici" notand datele mele in ceva caiet. Dupa cateva minute iese din masina si ma informeaza ca voi fi amendat cu 500 ron pentru atragerea de persoane straine .. probabil se referea la:
LEGE nr. 61 din 27 septembrie 1991 (*republicată*)
pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire
socială, a ordinii şi liniştii publice*)
EMITENT: PARLAMENTUL
PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 96 din 7 februarie 2014
6) atragerea de persoane, sub orice formă, săvârşită în localuri, parcuri, pe străzi sau în alte locuri publice în vederea practicării de raporturi sexuale cu acestea spre a obţine foloase materiale, precum şi îndemnul sau determinarea, în acelaşi scop, a unei persoane la săvârşirea unor astfel de fapte;
Imi spune ca voi primi acasa amenda, neprimind nici-un proces verbal. Intrebarea mea este: cat de normal este sa fiu amendat dupa aceasta lege luand in considerare faptul ca nu am facut sex, nu am fost platit de tipa sa ii fac favoruri sau eu stiu ...
Question
DVSplay
Astazi seara urca o tipa la mine in masina, mergem intr-un loc fiind in zona un agent de paza. Roia in jur cel mai probabil sunand patrula de patrula de politie care apare in cateva secunde. Ma dau jos, se da jos si ea. Eu prezint buletinul, ea spune ca nu il are. Ii spune fetei "fugi de aici" notand datele mele in ceva caiet. Dupa cateva minute iese din masina si ma informeaza ca voi fi amendat cu 500 ron pentru atragerea de persoane straine .. probabil se referea la:
15 answers to this question
Recommended Posts