Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Amendat la prostituate "pentru atragerea de persoane straine"

DVSplay

Question

Astazi seara urca o tipa la mine in masina, mergem intr-un loc fiind in zona un agent de paza. Roia in jur cel mai probabil sunand patrula de patrula de politie care apare in cateva secunde. Ma dau jos, se da jos si ea. Eu prezint buletinul, ea spune ca nu il are. Ii spune fetei "fugi de aici" notand datele mele in ceva caiet. Dupa cateva minute iese din masina si ma informeaza ca voi fi amendat cu 500 ron pentru atragerea de persoane straine .. probabil se referea la:

LEGE nr. 61 din 27 septembrie 1991 (*republicată*)
pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire
socială, a ordinii şi liniştii publice*)
EMITENT: PARLAMENTUL
PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 96 din 7 februarie 2014

6) atragerea de persoane, sub orice formă, săvârşită în localuri, parcuri, pe străzi sau în alte locuri publice în vederea practicării de raporturi sexuale cu acestea spre a obţine foloase materiale, precum şi îndemnul sau determinarea, în acelaşi scop, a unei persoane la săvârşirea unor astfel de fapte;

Imi spune ca voi primi acasa amenda, neprimind nici-un proces verbal. Intrebarea mea este: cat de normal este sa fiu amendat dupa aceasta lege luand in considerare faptul ca nu am facut sex, nu am fost platit de tipa sa ii fac favoruri sau eu stiu ...

Multumesc anticipat!

15 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Povestea ta este incompleta pentru a-ti da un raspuns exact.

Sau ne-ai spus ceva ce suna bine din punctul tau de vedere

• Upvote 1

• 0

pai asta e tot .. tipa urca in masina, discutam si apare echipajul de politie. Prezint buletinul si imi prezinta consecintele: voi primi intre 500 si 1500 ron amenda acasa.

1) fetei nu i-au fost luati banii primiti de la mine care sunt pana la urma proba

2) eu am fost amendat chiar daca ea a incalcat aceasta lege

Deci pe scurt cei doi politisti ne-au vazut in masina si au prezis ca vom face sex primind eu amenda anticipat ..

• 0

Femeia, domnia și prostia se plătesc în România. Tipa aia nu s-a urcat la tine în mașină și nu ai mers în acel loc așa fără niciun rost. 

• Upvote 1
  • Downvote 1

• 0
  • Moderator

Legea spune că "atragerea" este incriminată, deci comiterea contravenţiei nu este condiţionată de întreţinerea efectivă a unor raporturi sexuale. Nu ai de ce să-ţi faci griji, ai fost sancţionat corect.

• Upvote 1

• 0
  • Moderator

În plus, legea pedepseşte şi îndemnul sau determinarea unei persoane la săvârşirea unor astfel de fapte.

• 0

eu am platit dar ea a atras, indemnat, determinat pentru foloase materiale. De sex nu a fost vorba!

si nu ascund nimic pentru ca nu am nici-un interes ... fapta e consumata insa vrea sa lamuresc niste lucruri.

• 0

pai asta e tot .. tipa urca in masina, discutam si apare echipajul de politie. Prezint buletinul si imi prezinta consecintele: voi primi intre 500 si 1500 ron amenda acasa.

1) fetei nu i-au fost luati banii primiti de la mine care sunt pana la urma proba

2) eu am fost amendat chiar daca ea a incalcat aceasta lege

Deci pe scurt cei doi politisti ne-au vazut in masina si au prezis ca vom face sex primind eu amenda anticipat ..

"Tipa" este, probabil, cunoscuta ca o practicanta a celei mai vechi meserii din lume.

Afirmatia ta "fetei nu i-au fost luati banii primiti de la mine" va incrimineaza pe amandoi!

Ea poate fi sanctionata contraventional pentru : atragerea de persoane, sub orice formă, săvârşită în localuri, parcuri, pe străzi sau în alte locuri publice în vederea practicării de raporturi sexuale cu acestea spre a obţine foloase materiale,

iar tu poti sanctionat pentru: îndemnul sau determinarea, în acelaşi scop, a unei persoane la săvârşirea unor astfel de fapte.

Daca ea a fost sanctionata contraventional ori i s-au ridicat banii proveniti din comiterea acestei contraventii nu este treaba ta, deoarece raspundere in fata legii este personala, in acest caz. Cei doi politisti nu aveau de ce sa iti spuna tie ce masuri legale au luat impotriva "tipei".

Ai rabdare sa vezi daca ai fost sanctionat contraventional, iar pe viitor te sfatuiesc sa nu mai apelezi la astfel de "tipe" pentru satisfacerea nevoilor. Este ilegal, dar si periculos, marea lor majoritate fiind purtatoare de diferite boli cu transmitere sexuala.

• Upvote 1

• 0

Multumesc Sache, Catalin si va multumesc tuturor pentru informatiile oferite care sunt un adevar ajutor. Clar am fost vinovat, clar a fost ceva nebun si periculos ce am facut insa nu pot da timpul inapoi. Nu stiam insa ca eu pot fi amendat pentru asta. Politistul a fost cat se poate de amabil dar cand i-am cerut un avertisment se uita la masina cu o privire gen "ai bani da-te-n pisici" si imi spune ca nu se poate, amenda este prea mare. Deci daca ai masina scumpa "e musai" amenda.

Poate varsta este de vina "ca la 20 de ani", poate faptul ca trebuie sa fiu serios mereu la job, nu stiu ... cert este ca mi-am invatat lectia.

• 0

eu am platit dar ea a atras, indemnat, determinat pentru foloase materiale. De sex nu a fost vorba!

si nu ascund nimic pentru ca nu am nici-un interes ... fapta e consumata insa vrea sa lamuresc niste lucruri.

Multumesc Sache, Catalin si va multumesc tuturor pentru informatiile oferite care sunt un adevar ajutor. Clar am fost vinovat, clar a fost ceva nebun si periculos ce am facut insa nu pot da timpul inapoi. Nu stiam insa ca eu pot fi amendat pentru asta. Politistul a fost cat se poate de amabil dar cand i-am cerut un avertisment se uita la masina cu o privire gen "ai bani da-te-n pisici" si imi spune ca nu se poate, amenda este prea mare. Deci daca ai masina scumpa "e musai" amenda.

Poate varsta este de vina "ca la 20 de ani", poate faptul ca trebuie sa fiu serios mereu la job, nu stiu ... cert este ca mi-am invatat lectia.

1. Tu ai oprit mașina îndreptul tipei și i-ai propus „afacerea”.  Dacă nu opreai mașina, ea nu avea cum să se urce ( că doar nu era sinucigașă să se urce în mașina ta din mers și nici vreo cascadoare), deci tu ai atras-o pe ea și nu invers.

2. Amenda nu se dă în funcție de valoarea mașinii pe care o conduci.

• 0

1) Si daca am oprit in parcarea respectiva sa raspund la telefon iar ea a venit sa imi prezinte oferta urcandu-se in masina pentru a fi mai convingatoare?

2) Nu se da in functie de valoarea masinii dar influenteaza in luarea deciziilor. Cine neaga acest lucru clar nu are experienta de viata.

• 0

1.Da ce telefon deștept ai tu!! sună exact atunci când te afli lângă fufe. Cum ai făcut de l-ai dresat așa?  ce rasă este?

2.Deciziile le iau oamenii. Cine nu știe  asta e clar că nu are experiență de viață.

3. Femeia, domnia și prostia se plătesc în România. Până acum ai plătit-o doar pe prima. Când ai să primești „țidula” la domiciliu ai să le plătești și pe celelalte două.

• Upvote 1
  • Downvote 1