Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Ce pot pati daca vecinul imi face plangere pentru galagie?

solidmag3

Question

Buna ziua.

Deci m-am mutat de curand in chirie intr`un bloc si vecinul de sub mine imi bate cu matura in tavan si daca merg noaptea la baie cica "tropai" si fac galagie. Acum 2 saptamani  mi-a batut intr-o noapte pe la 12 cu matura erau 2 prieteni la mine ne uitam la film ( nu faceam galagie vorbeam in soapta din cauza ca m-a mai amenintat cu politia ). A batut de vreo 2-3 ori dar nu a chemat politia, a 2-a zi dimineata a mers la politie si a depus plangere si a venit politia la mine si am primit invitatie la politie.

Am fost am primit proces verbal cu avertisment dar Dl. de sub mine exagereaza cu galagie caci cu alti vecini nu am avut deloc probleme si am si vorbit cu ei daca fac galagie si au spus ca ei nu au auzit. Acuma de 2 zile iara s-a apucat sa imi bata in tavan, nu ma pot uita noaptea la mine in casa la tv ca il deranjez pe el....

Daca cheama dinnou politia (defapt daca face iara plangere ca nu ii cheama sa ma prinda ca o sa vada ca nu fac galagie) am vreo sansa sa nu patesc nimic sau macar sa ma creada politia si pe mine?? Avand in vedere ca eu sunt tanar stau singur si el are pe undeva pe la 40-45 de ani?

Edited by solidmag3

8 answers to this question

Recommended Posts

• 0
  • Moderator

Chiar nu faci deloc gălăgie?

Următoarea dată când mai vorbeşti cu poliţistul de proximitate, să-i propui să discute şi cu alţi vecini, în special cu cei care au spus că nu au auzit nimic.

• 0

Incearca sa porti o discutie amiabila cu vecinul tau. Daca apartamentul a fost mult timp nelocuit, acum orice zgomot i se pare suspect.

• 0

Nu cred că dacă vorbești în șoaptă vecinul tău îți va bate cu mătura în tavan sau te va reclama la poliție. De unde știi tu cu bate el ? ai cumva puteri paranormale și vezi prin tavan?

• Upvote 1
  • Downvote 1

• 0

Pai am si vorbit cu el dar chiar exagereaza si da apartamentul nu a fost locuit mai mult de 5 ani inainte sa ma mut eu. Da i-am spus polititstului la care am fost sa vorbeasca si cu altcineva dar degeaba ca singurul lucru ce la facut a fost sa vorbeasca urat sa imi spuna sa nu mai merg cu nimeni la mine acasa si sa ma ameninte cu amenda de 1000 RON.

• 0

Polițistul nu te-a amenințat cu amenda ci doar ți-a spus care sunt consecințele pe care le vei suporta dacă încalci legea. Păcat că pe forum nu intră și vecinul tău pentru că l-aș învăța să te înregistreze ca să auzim și noi cât de „în șoaptă” vorbești cu prieteni tăi când vă uitați la filme „cu desene animate” la 12 noaptea.

• Upvote 1

• 0

Vad ca aceasi atitudine de cica "superioritate" si vorbe la misto aveti si aici pe forum ca si pe strada cand vad, ce rost ar avea sa mint pe un forum aici? Am vrut sa stiu si alte pareri n-as avea rost sa mint dar vad ca sunt luat la misto.

• Downvote 2

• 0
  • Moderator

Hai nu mai spune! Deja devine plictisitoare această autovictimizare excesivă, când răspunsurile primite nu sunt pe placul cetăteanului si destul de slugarnice, imediat europeanul se simte luat la misto, interlocutorii au o atitudine de superioritate si alte asemenea replici penibile. Te deranjează că ceea ce spui tu pe aici nu este luat ca un adevăr absolut? Hai să-ti dau o veste, nimeni nu-l detine, întotdeauna adevărul este undeva la mijloc. Asa că scuteste-ne de autovictimizare si stereotipuri.