Jump to content
POLITISTI.ro

Radar fix - camera

sk0rpion

Recommended Posts

Buna ziua, acum 2 nopti am trecut prin Bujoreni Valcea si am observat blitzuri dupa mine, am tot cautat pe urma pe net si am gasit ca in bujoreni sunt 2 camere radar fix setate la 40 km/h , eu de obicei merg cu 55-59 in localitati dar asta a fost setata la 40. Din ce am citit pe net am aflat ca doar camerele de pe dn1 mai sunt active si emit amenzi, dar daca o camera este inactiva de ce mai face poze? Sau reactivat radarele fixe din tara? multumesc anticipat pentru raspuns.

• Moderator

Radarele fixe nu sunt administate şi folosite de Poliţia Română.

Primăriile sunt cele care deţin şi folosesc aceste radare fixe.

Am inteles  multumesc!, Dar in context , stie cineva daca sunt din nou functionale camerele si emit amenzi? Eu stiam ca doar cele ale politiei de pe dn1 sunt functionale.

Daca ai timp liber si nu ai alte activitati mai importante de facut, poti sa te adresezi primariei cu o petitie si sa iti comunice daca pe raza acelei localitati sunt montate mijloace de masurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor. Teoretic, daca exista vreun astfel de mijloc si tu esti proprietarul acelei masini vei primi o solicitare prin care sa comunici cui ai incredintat sa conduca acel autovehiculul la data si ora inregistrata si ulterior se va intocmi un proces verbal de constatare si sanctionare a contraventiei. Bafta!

• Upvote 1

• 3 years later...

Exista radare fixe pe autostrada A2 (Fetesti-Constanta) ? Daca am depasit limita de viteze in cat timp ar trebui sa- mi ajunga amenda acasa?

• 8 months later...

Salut, sunt nou pe acest site și ma bucur ca am fost acceptat. Întrebarea mea este dacă știe cineva, în Ploiești se afla camere radar fixe? Adică (gen pe stâlp). Mulțumesc.