Jump to content
POLITISTI.ro

Cum adaugati un clip YouTube direct in post


Administrator

Recommended Posts

 • Administrator

Intrucat unul dintre forumisti mi-a trimis un mesaj personal in care a spus ca nu stie cum poate adauga intr-un post un clip video YouTube, am zis sa explic aici cum puteti face acest lucru.

In fereastra de postare gasiti in bara de instrumente butonul media.png

Dupa ce veti accesa acest buton, in caseta ce apare trebuie sa introduceti link-ul direct catre clipul de pe YouTube, ce se gaseste pe pagina clipului la apasarea butonului Share, situat sub clipul YouTube.

Explicatii complete despre functiile si modul de utilizare a forumului gasiti in tab-ul Help, iar daca mai aveti astfel de intrebari, am rugamintea la dvs. sa le postati in aceasta arie.

Multumesc pentru intelegere!

Link to comment
 • 3 months later...
 • Moderator

Daca doriti sa inserati un clip de pe YouTube intr-un post, trebuie sa parcurgeti urmatoarele etape:

 • Trebuie sa copiati link-ul din caseta ce se deschide la apasarea butonului Distribuiti distribuitiyoutube.png sau Share shareyoutube.png situat sub clipul YouTube. Mai exact, sub clipul YouTube se gaseste butonul Distribuiti ori Share (in functie de limba contului vostru de YouTube) - click pe el si o sa apara link-ul direct. Copiati acest link!

  distribuiebuton.png

  distribuiemeniu.png

  copylinkdistribuie.png

 • In fereastra de raspuns de pe forum, ce apare dupa accesarea butonului Reply replytothistopic.png introduceti link-ul direct al clipului YouTube(cel copiat in etapa anterioara).

  replywindow.png

  replywindow2.png

 • Selectati cu mouse-ul link-ul din fereastra de adaugare a unui raspuns si dati click pe butonul Media mediajh.png , aflat in in bara de instrumente

  replywindow4.png

 • Se deschide o caseta pt inserarea unui link, in care se afla deja link-ul direct al clipului YouTube in caseta Media URL. Nu trebuie decat sa dati click pe butonul OK al casetei respective.

  mediabbcode.png

 • Dupa aceasta etapa, in post o sa apara link-ul de pe YouTube avand la inceputul si sfarsitul acestuia tag-uri. Verificati daca link-ul direct al clipului YouTube este de aceasta forma, trebuie sa aiba la inceput tag-ul [ media ], iar la final tag-ul de incheiere [ /media ] (fara spatiu).

  replywindow3.png

Daca ati urmat aceste etape corect, verificati prin accesarea butonului Preview Post previewpost.png , dupa care adaugati postul pe forum prin accesarea butonului Add Reply addreplyob.png

Succes!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.