Jump to content
POLITISTI.ro

Am fost citat în calitate de făptuitor la poliţie. Ce se poate întâmpla?


andy95

Recommended Posts

Salut... am si eu o problemă, am un vecin care are Wi-Fi (wireless) am stat de cateva ori langa gard la el sa prind semnal si sa descarc filme si altele... vineri 19/12/2014 am intrat in curte (poarta fiind larg deschisa) si am mers langa usa sa am semnal mai bun la wi-fi sa se descarce mai repede si sa plec... brusc a iesit sotia vecinului s-a speriat a crezut ca sunt vre-un hot (eu eram in dreptul usi cu telefonul in mana) iar eu m'am speriat si am fugit... mai tarziu dupa 30min a sosit vecinul a chemat politia,a venit politia am venit si eu, vecinul s-a luat de mine defata cu politista ce era, ea nu a facut nimic decat dupa ce mi'a prins vreo' doua, atunci s-a bagat, oricum.. a facut ala plangere ca cica am vrut sa ii intru in casa, la furat... fiul lui este ofiter in Bucuresti, seara a venit vecinul si, si'a cerut scuze, a doua zi a venit fiul lui si cu amenintari ca nu e bine ce am facut si etc... bun mi'a zis sa nu se mai intample,astazi a venit politista la mine acasa si mi'a dat o citatie sa merg miercuri la politie sa fiu audiat cu ce sa intamplat (ca cica am fost la furat)

Intrebarea mea este, pot pati ceva? am recunoscut ca am intrat in curte si eram la usa, dar eram la Wi-Fi... nu stiu ce se va intampla cu mine, pe citatie scrie ca sunt "faptuitor"

Va multumesc.

  • Downvote 6
Link to comment
  • Moderator

Art. 224 - Codul penal

Violarea de domiciliu

(1) Pătrunderea fără drept, în orice mod, într-o locuinţă, încăpere, dependinţă sau loc împrejmuit ţinând de acestea, fără consimţământul persoanei care le foloseşte, ori refuzul de a le părăsi la cererea acesteia se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

 

  • Upvote 1
Link to comment
  • Active member

Pacat ca nu te-a calcat in picioare. 

Ce sa-ti spun... incercai sa descarci filme si te-ai gandit sa intri la om in curte si la usa casei. Ce faceai? Te plimbai cu laptopul prin curtea omului? Mi se pare culmea tupeului explicatia ta, iar daca tu vei suporta rigorile legii (si-ti doresc din suflet sa o simti pana la limitele ei maxime) nu va fi pt ca vecinul are un fiu ofiter pe la Bucuresti, ci pt ca tu esti un individ care intra in curtile oamenilor si mai are un pic si intra peste ei in casa. Daca era vecina singura pe acasa poate prindeai "semnal wi fi" mai bun inautru. Cu forta, dar prindeai.

  • Upvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.