Jump to content
POLITISTI.ro

Doi poliţişti NYPD au fost asasinaţi (executaţi) în plină stradă


Catalin

Recommended Posts

 • Moderator

Probabil că mulţi dintre voi aţi văzut această ştire, dar pentru cei ce nu au aflat voi face un scurt rezumat.

 

Ieri, 20 dec.2014, ziua în amiaza mare, doi poliţişti din NYPD, ce se aflau într-o autospecială de patrulare în Brooklyn au fost pur şi simplu executaţi în cap cu un pistol de către un tânăr de 28 de ani de culoare, fără să fi existat anterior vreo dispută, avertisment sau vreun contact între poliţişti şi individ.

post-2-0-00815300-1419187217_thumb.jpg post-2-0-22361800-1419187267_thumb.jpg

Ismaaiyl Brinsley este numele ucigaşului, care cu câteva ore înainte de a asasina cei doi poliţişti, îşi împuşcase în abdomen fosta iubită, după care şi-a anunţat intenţia printr-o postare pe instragram, de a ucide doi poliţişti la întâmplare pentru a răzbuna moartea lui Eric Garner (un cetăţean de culoare ce a decedat în vara acestui an după ce a fost imobilizat de poliţiştii NYPD, vă voi povesti mai târziu). Din păcate şi-a pus în aplicare intenţiile. 

post-2-0-10392700-1419187315_thumb.jpg post-2-0-33362000-1419187348_thumb.jpg

Individul s-a deplasat în Broklyn, mai exact în cartierul Brooklyn’s Bed Stuy, unde i-a găsit pe cei doi poliţişti, Rafael Ramos şi Wenjian Liu, ce se aflau într-o autospecială de patrulare. S-a apropiat de portiera din dreapta şi a deschis focul, fără niciun fel de avertisment, discuţie în contradictoriu, etc. Ambii poliţişti au fost împuşcaţi în cap, iar ulterior au decedat.

post-2-0-38872500-1419187872_thumb.jpg

Atacatorul a reuşit iniţial să părăsească locul crimei şi s-a refugiat într-o staţie a metroului, unde s-a sinucis.

Avea un cazier destul de bogat, a fost reţinut în statul Ohio pentru furt şi tâlhărie, în statul Georgia a fost reţinut pentru tâlhărie, furt din magazin, portul ascuns a unei arme de foc (în multe state din America deşi oricine poate purta o armă, aceasta trebuie să fie la vedere, constituie infracţiune portul acesteia sub îmbrăcăminte), de asemenea a mai fost reţinut şi pentru tulburarea ordinii publice şi obstrucţionare unui poliţist.

 • Upvote 1
Link to comment
 • Active member

Da, am vazut si eu stirea pe policeone.com. Totul s-a intamplat pe fondul dementei ce exista acum in SUA, respectiv moartea a celui pe care l-ai mentionat tu si a inca 2 indivizi, care daca nu ma insel toti au fost de culoare sau cel putin etnici minoritari. Unul dintre ei a fost sugrumat de un politist intr-o incaierare, judecatorii exonerandu-l de vina si de aici pornind toata nebunia cu protestele lu` peste. Cred ca pe multi dintre "protestatari" daca ii intrebi de ce ies in strada habar nu au, au uitat sau nu are legatura cu pretextul initial.

Ironia e ca ambii politisti omorati erau etnici minoritari. Cam asta spune multe despre ipocrizia si ironia infecta "made in USA". 

Oricum romanasii nostri de pe meleagurile noastre, vesnic "abuzatii" care filmeaza politistul roman cand se scobeste in nas e minciuna fata de americanul cu un iphone sau orice camera foto/video. Aia sunt de-a dreptul cretini. Pe langa faptul ca dupa ce au fost omorati cei 2 politisti, au iesit pe strada grupuri care scandau si se bucurau de acest lucru, strigand ca vor in continuare politisti morti.Natie bolnava.

 

Sunt curios ce s-ar intampla in New York daca politistii ar face greva precum in Argentina, pt 24 de ore. Cred ca ar iesi masacru.

 

Alt lucru de remarcat - solidaritatea sindicatelor si a politistilor NYPD si, desi ii sunt subordonati, sictirul pe care si-l arata fata de primar fiindca nu e alaturi de ei. Sa-i mai compare unii cu ghiorlanii de comunitari de pe la noi. Diferente colosale, care de fapt nici macar nu sunt demne de comparatie atunci cand vreun comunitar compara sistemele.

Edited by Ben
Link to comment
 • Moderator

Cum s-a ajuns aici? 

 

Pentru cei ce nu urmăriţi şi ştirile internaţionale din domeniul law enforcement, trebuie să ştiţi că poliţia americană traversează o perioadă de criză, iar lucrurile acolo nu stau deloc aşa cum spun legendele populare din România, cele cu poliţiştii americani sunt respectaţi, nimeni nu comentează în faţa lor şi aşa mai departe. 

Anul 2014 va rămâne în istoria poliţiei americane ca unul ce a marcat o cotitură radicală în privinţa percepţiei publice. În acest an poliţia americană s-a confruntat cu câteva situaţii delicate, care datorită manipulării din presă, a setei de a face justiţie la televizor a ziariştilor americani şi a amestecului factorilor politici în aceste probleme, a atras un val de ură împotriva poliţiei fără precedent.

 

Au existat ample proteste de stradă împortiva modului de acţiune a poliţiştilor americani, în special după ce instanţele dădeau câte un verdict prin care poliţiştii implicaţi în incidente NU au fost puşi sub acuzare. Probabil că aţi auzit de incidentele din Ferguson, deşi presa de la noi nu e interesată de astfel de subiecte în care nu apare vreun manelist, ori un cioban sau vreun politician, au fost câteva reportaje şi stiri subţiri. 

 

Care este povestea din spatele acestei execuţii a celor doi poliţişti

 

În data de 17 iulie 2014, Eric Garner, un bărbat de culoare din cartierul Tompkinsville situat în New York, a decedat după ce a suferit un stop cardio-respirator în timp ce era reţinut de poliţiştii NYPD. Acesta fusese surprins în flagrant în timp ce vindea la colţ de stradă ţigări de contrabandă. S-a opus reţineri şi a fost imobilizat cu forţa de mai mulţi poliţişti. Tot incidentul a fost filmat de un trecător cu un telefon mobil, iar clipul a ajuns pe internet şi la televiziuni.

În clipul respectiv se vede cum unul dintre poliţişti îl apucă de cap şi îl trânteşte la pământ, păstrând aceea priză pe gât până ce colegii îi pun cătuşele, bărbatul de culoare fiind destul de mare ca şi statură. În acest timp, pe înregistrare se mai aude vocea suspectului care strigă că nu poate să respire. După ce a fost imobilizat bărbatul de culoare a intrat în stop respiratoriu şi a decedat mai târziu la spital.

 

Bineînţeles că există şi la ei televiziuni avide de senzaţional şi pline de discursuri populiste care au preluat imediat subiectul şi au organizat dezbateri retarde de televiziune, cu teme anti-sistem şi anti-police. Problemele s-au acutizat după ce "Marele Juriu" (Grand Jury) a decis că poliţistul să nu fie pus sub acuzare. Spiritele s-au inflamat, au urmat mai multe proteste în stradă, în special ale negrilor, culminând chiar cu ieşirea publică a unor politicieni ce au început să-şi dea cu părerea despre modul de acţiune al poliţiei şi au cerut modificarea procedurilor, etc. Chiar şi preşedintele Obama a dat apă la moară adepţilor curentului "antipolice" prin declaraţii publice.

 

 

În pleiada de politicieni cu discursuri populiste îndreptate împotriva poliţiei s-a alăturat şi primarul New York-ului, Bill de Blasio. Când primarul a mers la spitalul unde erau cadravele celor doi poliţişti ucişi, toţi poliţiştii aflaţi acolo i-au întors spate în mod intenţionat. Priviţi aici:

 

 

Scuze Ben, ai postat în timp ce eu scriam la aceast post.

 • Upvote 2
Link to comment
 • Active member

Nu-i nimic. :D

 

Pe langa faptul ca l-au tratat cu spatele (la propriu) am inteles ca i-au interzis primarului sa nu se mai prezinte la ceremoniile de inmormantare ale politistilor, ocazii cu fast si televiziune, indiferent de importanta politistului ca grad sau functie. Tare, nu? Subordonatul, salariatul sa-i interzica sefului anumite lucruri :)

Dupa cum am spus, cetateanul "abuzat" din America mi se pare mult mai feroce si mai nemernic decat cel din Romania. Ca si presa. Ai nostri sunt pistol cu apa. Cred ca la ei sunt extreme - omul extrem de respectuos, cooperant cu politia, care asculta indicatiile politistului in orice situatie si jigodiile.

 

 

Ce scandeaza imbecilii - "What do we want? Dead cops! When do we want it? Now!" ( Ce vrem? Politisti morti! Cand o vrem? Acum!)

Oameni bolnavi.

Edited by Ben
Link to comment
 • Moderator

Da, am citit şi despre asta. Preşedintele sindicatului poliţiştilor din New York, Patrick Lynch, a reacţionat imediat la declaraţiile publice anti-police ale primarului Bill de Blasio. Printre care l-a şi acuzat că îşi face campanie participând la înmormântările poliţiştilor decedaţi în timpul serviciului. A iniţiat şi o petiţie prin care se cere ca primarul să nu mai participe la funerariile poliţiştilor căzuţi la datorie. Iar poliţiştii au semnat fiecare o cerere ce arată aşa:

 

post-2-0-77606200-1419193458_thumb.jpg

Link to comment

Asta demonstreaza inca o data ca extremele nu duc la ceva bun. Asa cum nu e normala lipsa fermitatii unor politisti din Romania, din cauza eventualelor probleme si anchete, nu e normal nici sa fii ucis pentru orice rahat, ca in destule cazuri din S.U.A. .

 

Nu se poate ca un om care nici macar nu este violent, sa fie sugrumat,sa spuna ca nu mai poate respira, sa fie sugrumat in continuare pana ce este ucis, iar cineva intreg la minte sa spuna ca este normal si legal. Indiferent ce trecut ar fi avut acel om. NU SE POATE!

 

Si au fost cazuri si mai dramatice, zeci si zeci filmate. S.U.A. e departe de a fi un model pozitiv din punct de vedere al interventiei politistilor, desi a devenit o moda sa spui: "daca erai in S.U.A. ..". De ce nu vezi in statele dezvoltate din Europa atatia oameni si politisti morti in urma interventiei politiei? Si totusi exista frica si respect fata de politie. Exista destui imigranti, minoritari sau cum vreti sa le mai spuneti.

Fermitate si profesionalism nu inseamna sa omori un om pentru orice rahat. 

 

Este imposibil ca astfel de cazuri sa nu starneasca indignarea oamenilor. Si cum oriunde in lume, printre oameni exista si fosti sau viitori criminali, niste tragedii vor duce la alte tragedii.

Edited by DOD
 • Upvote 3
 • Downvote 11
Link to comment

Asta demonstreaza inca o data ca extremele nu duc la ceva bun. Asa cum nu e normala lipsa fermitatii unor politisti din Romania, din cauza eventualelor probleme si anchete, nu e normal nici sa fii ucis pentru orice rahat, ca in destule cazuri din S.U.A. .

 

Nu se poate ca un om care nici macar nu este violent, sa fie sugrumat,sa spuna ca nu mai poate respira, sa fie sugrumat in continuare pana ce este ucis, iar cineva intreg la minte sa spuna ca este normal si legal. Indiferent ce trecut ar fi avut acel om. NU SE POATE!

 

 

Sa nu te supui ordinelor politistilor nu este "Orice rahat"

Politistul nu e pregatit pentru a fi fata mare cand ai de-a face cu jigodii care in mare parte au pistol la ei.

Cand politistul "trece bariera", o face pentru ca e om nu robo-cop si pentru ca cel somat a trecut bariera de mult.

E pe riscul tau daca nu te supui si asta trebuie sa stie populatia, altfel nu poate cere aparare de la ei.

Ce mai spui de politistii asasinati ieri?

Esti somat, te supui si totul e okay.

 

Asta ar lipsi sa dea "nas" judecatorii celor certati cu legea.

 

In seara asta au anuntat ca va vorbi la CNN si giulianni (primarul precedent)

Este imposibil ca astfel de cazuri sa nu starneasca indignarea oamenilor.

 

Ca si in Romania, presa are o vina importanta

 • Upvote 8
Link to comment
 • Active member

De ce nu vezi in statele dezvoltate din Europa atatia oameni si politisti morti in urma interventiei politiei? 

Pt ca acolo dementii nu posteaza pe twitter sau instagram ca vor asasina politisti si, ghici ce,  chiar sa o faca. Iar cazul din New York nu e singurul in istoria recenta (adica anul 2014). Vezi cazul politistului din Pennsylvania.

 

 

Nu se poate ca un om care nici macar nu este violent, sa fie sugrumat,sa spuna ca nu mai poate respira, sa fie sugrumat in continuare pana ce este ucis, iar cineva intreg la minte sa spuna ca este normal si legal. Indiferent ce trecut ar fi avut acel om. NU SE POATE!

 

E ba uite ca se poate. Vrei sa nu fi sugrumut, trantit la pamant, bruscat ?! Simplu. Nu te opune arestarii Daca te-ai fi uitat la clip ai fi vazut ca individul refuza sa duca mainile la spate. Ce-ai fi vrut sa faca politistii? Sa ghiceasca faptul ca are probleme de sanatate si sa-l implore in genunchi sau sa-l constranga?! Pt ca individul nu a murit pe loc, ci a suferit complicatii, murind ulterior la spital. Deci, nu asta au urmarit politistii. Alt aspect pe care nu l-ai remarcat, dar am impresia ca tu judeci la sentiment, dupa cum pare, pompieristic. Ce e legal si ce e sentimentalism gen OTV si Acces Direct sunt 2 lucruri diferite.

Una e ce atrage oprobiul public si alta e ce se incadreaza in limite legale. Dar, bine, cred ca sunt prosti judecatorii aia. :wacko:

Edited by Ben
 • Upvote 2
Link to comment

Sunt curios cum putea duce mana la spate in timp ce politistul il sugruma la pamant, daca printr-o "minune" ar fi judecat ca prima decizie de a "comenta" a fost gresita. 

Sau nu stiu cum poti face altceva in afara de a te zbate atunci cand simti ca te sufoci. Ai trait senzatia? Incearc-o. Te zbati pt. viata din instinct.

Dar na, daca pentru orice greseala, oricat de mica ar fi, meriti sa mori, atunci discutam degeaba si aveti dreptate.

 

Nu ma linisteste prea tare faptul ca niste judecatori au decis nu stiu ce. Au fost o gramada de cazuri cu oameni nevinovati executati ori care au stat ani si zeci de ani degeaba in puscarie. Si la acest capitol sunt departe de a fi un model.

Edited by DOD
 • Upvote 1
 • Downvote 7
Link to comment
 • Active member

Sau nu stiu cum poti face altceva in afara de a te zbate atunci cand simti ca te sufoci. Ai trait senzatia? Incearc-o. Te zbati pt. viata din instinct.

 

 

 

Te-ai uitat la videoclipul de mai sus pana la capat? Ai trait senzatia? Incearc-o si apoi vorbesti ca se pare ca nu te-ai uitat deloc la el, habar nu ai despre ce e e acolo dar iti dai cu parerea telenovelistic si plin de drama si exagerare.

 Dar na, daca pentru orice greseala, oricat de mica ar fi, meriti sa mori, atunci discutam degeaba si aveti dreptate. Patetica dramatizarea asta. Chiar ai dreptate. Degeaba discutam. Vezi ca incepe Acces Direct in reluare.

 • Upvote 1
Link to comment

De bascalie si ironie ieftina stiu ca stiti unii dintre voi. Altceva decat otv si acces direct? Ca textele astea le vad mereu pe aici. Discutii fara desconsiderare fata de cei care nu va sunt colegi nu prea am vazut. Nici nu stiu ce mi-a trebuit sa ma bag.

 

Am vazut filmarea, iar in momentul in care ala este la pamant, nu mai poate duce mana la spate pentru a putea fi arestat nici daca voia. Nici alt politist nu i-ar fi putut duce mana la spate, pentru ca unul dintre colegi era ocupat cu sugrumarea. Practic, in acel moment nu se mai urmarea incatusarea, ci anihilarea. 

 • Downvote 9
Link to comment
 • Moderator

Cine a spus că merita să moară, dacă s-a opus arestării? Nimeni, printr-o logică rudimentară doar analiştii de la "teve" şi cei ce analizează superficial ajung la concluzia că negrul a fost omorât pentru că s-a opus reţinerii. Din păcate şi tu la fel, te-ai grăbit să tragi această concluzie măreaţă.

Dar pierzi din vedere câteva detalii ce schimbă radical situaţia.

Poliţistul ăla a avut intenţia să-l ucidă? A urmărit să-l asasineze sau doar să-l pună jos? Chiar dacă ulterior au apărut complicaţii, nu a existat intenţia de a ucide şi asta s-a dovedit clar din moment ce Marele Juriu (un fel de instanţă superioară de la noi, numai că la ei sistemul este cu juraţi, oameni normali ce judecă). Aşa că, concluziile de acest gen: "a fost omorât pentru că nu s-a supus" sau "nu merita să moară, chiar dacă s-a opus arestării" sunt demne doar de OTV şi Acces în Rect, chiar dacă te deranjează, ăsta e adevărul.

 

Verdictele pe care cu voioşie le pui, povestindu-ne că ăla nu-şi mai putea pune mâna la spate, povesteşte-le unor domnişoare, nu nouă. Ai şi încercat tu de multe ori în viaţa ta să încătuşezi o persoană care nu se supune? Iar acum ne mai şi înveţi cum stă treaba. 

Oricum, cert este că nişte oameni îndreptăţiţi (acei juraţi) şi-au dat cu părerea şi poliţistul nu a fost pus sub acuzare. "Cunoscătorii" şi "meseriaşii" de la televizor sau din canepea ori din faţa tastaturii deşi au impresia că se pricep, e doar o impresie. În mod normal, într-o societate ghidată după domnia legii şi nu după manipulările şi discursurile populiste, decizia acelor juraţi trebuie respectată, indiferent de cine şi cum o consideră. 

 • Upvote 3
Link to comment
 • Active member

Uita-te intre 0:25 si 0:30 pana cand intr-adevar incearca sa-l puna la pamant, ca sa nu mai pun la socoteala si somatiile verbale anterioare imobilizarii care nu sunt prezentate in videoclip si pt care eu pun pariu ca au existat pt ca nimeni nu e nebun sa sara direct la gatul cuiva. Tu crezi ca politistii, de oriunde ar fi, se duc la serviciu cu gandul sa sugreme, sa abuzeze?! Unii telenovelisti ar crede ca da. Alta treaba nu au decat sa se certe si sa se tavaleasca cu toti boschetii, nu?

Link to comment

[member=DOD] sa stii ca la fel a gandit si negrul ala bolnav mintal, tot pe considerentul ca nu merita ala sa moara a hotarat sa ucida doi oameni. Sper sa fii mandru ca impartasesti aceeasi logica "sanatoasa", in caz contrar ar trebui sa-ti dea de gandit.

Edited by Anonymous
 • Upvote 1
Link to comment

Este bine cunoscut ca meseria de politist presupune niste riscuri destul de mari, mai ales in state ale lumii unde infractionalitatea este foarte ridicata. In SUA unde au un asemenea regim al armelor de foc este inevitabil sa nu devii tinta unor dezaxati care au o problema cu legea. Chiar si in penitenciarele din SUA sunt foarte fregvente cazurile de atac asupra cadrelor, chiar daca au contact minim cu detinutii incarcerati.

 

http://youtu.be/3RksHgKVlho

Edited by Catalin
 • Upvote 1
Link to comment

Nici n-a fost nevoie sa ma uit la clip.

Stiu cazul pentru ca a fost puternic mediatizat aici.

Intrebarea pe care si-o pun oamenii normali, "daca era sugrumat cum mai putea sa vorbeasca?"

Apoi, E BINE SA SE STIE care sunt riscurile daca te opui arestarii, INDIFERENT daca esti sau nu vinovat, INDIFERENT daca politistul este mai zelos sau poate sub influenta unui caz mai special.

Sunt proceduri pe care el trebuie sa le urmeze, si tu ESTI OBLIGAT sa te supui, altfel el va folosi forta si se poate termina grav.

Am vazut filmarea, iar in momentul in care ala este la pamant, nu mai poate duce mana la spate pentru a putea fi arestat nici daca voia. Nici alt politist nu i-ar fi putut duce mana la spate, pentru ca unul dintre colegi era ocupat cu sugrumarea. 

 

Cand deja e la pamant, e "too late", procedura de imobilizare a unuia cu forta fizica mare, a unuia certat cu legea care se opune arestarii, era inceputa. Politistul trebuie sa faca TOT CE E POSIBIL sa il imobilizeze si sa se apere, chiar daca pentru asta ii ia viata.

Asta e riscul si asta e rezultatul.

 

Am scris si la Congres, mi se pare deranjant dpdv al cetateanului care vrea sa fie aparat de sistem, ca primaria sa permita adunarea in scopul manifestatiei in timpul proceselor. Manifestarea se vrea a fi o actiune de intimidare a juratilor si ea nu trebuie permisa.

Un infractor trebuie sa stie ce risca.

 • Upvote 8
Link to comment
 • Moderator
Poliţiştii americani acuză preşedintele Obama şi procurorul general Eric Holder că au incitat şi favorizat protestele anti-poliţie care au condus la asasinarea cu sânge rece a celor doi poliţişti în New York City, şi solicită administraţiei să dea dovadă de mai mult sprijin poliţiei şi statului de drept.
 
Bill Johnson, director executiv al Asociatiei Nationale a Organizatiilor de poliţie, a declarat ieri, referindu-se la comentariile recente în sprijinul protestatarilor aparţinând procurorului general Holder, preşedintelui Obama şi ale primarului New York-ului, Bill de Blasio că tot ceea ce s-a întâmplat nu este doar o întâmplare, ci este o consecinţă a protestelor în care s-a strigat "We need to kill cops!", iar preşedintele, procurorul general şi primarul, prin comentariile lor publice nu au făcut nimic altceva decât să le ofere legitimitate.
 
Johnson a spus că protestele privind ruptura dintre poliţie şi comunitatea de culoare s-au concentrat pe nedrept asupra poliţiei, şi au ignorat în totalitate rolul Marilor Jurii care nu au pus sub acuzare ofiţerii implicaţi.
 
Link to comment

E destula lupta politica si aici, si multi oameni simpli care inghit nemestecate stirile macerate de trusturile de presa, si iau ceea ce e in interesul lor.

Am ascultat discursul lui Giuliani. Era normal sa sara la gatul lui Obama. Giuliani e republican si nu m-ar mira ca intr-o zi sa-l vedem candidat la Casa Alba (nu spun ca n-ar fi bun pentru asta)

Se preiau fraze din discursul presedintelui si se interpreteaza pentru a scoate in evidenta incompetenta democratilor, chiar daca asta agita opinia publica de culoare.

Acum negrii sunt foarte sensibili la tot ceea ce se intampla cu unii dintre ei, chiar daca-s infractori. Faptul ca un caucazian e impuscat, e o stire care trece neobservata.

Cam ceea ce se intampla in Romania cu ungurii. Mafia locala maghiara din Ardeal sustine ideea ca romanii le iau banii si d-aia traiesc ei prost, apoi ideea e amplificata si implementata in creierul localnicilor simpli.

 

E o crima ceea ce face presa.

Discursul ar trebui sa fie simplu: esti infractor, suporti rigorile legii, te opui arestarii, e posibil sa fii omorat, indiferent cine esti, indiferent cati copii ai etc, si cam atat.

Link to comment
 • Member

Se pare ca un tanar de culoare a fost impuscat de politisti in Saint Louis pentru ca a indreptat un pistol inspre ei. Oamenii au iesit in strada si au protestat din nou...

 

Sunt curios daca vor aparea ceva modificari legislative dupa ultimele "miscari" si cat timp vor m-ai aparea articole de parca politistii ar impusca doar oameni de culoare.

 

Apropo, astia care protesteaza ce vor de fapt?

Link to comment
 • Moderator

Cum adică ce vor? Ce ar putea să dorească când strigă: "What do we want? Dead cops! When do we want it? Now!"

 

Şi uite aşa, scursurile societăţii, infractorii şi derbedeii prind curaj când îi văd ce strigă pe acei oameni manipulaţi de massmedia şi politiceni.

 

Uite aici o ştire proaspătă. Au fost luate măsuri suplimentare de securitate la două secţii de poliţie din Brooklyn în urma unor ameninţări. Şi uite aşa, nu mai e mult până la haos şi anarhie.

 

 • Upvote 1
Link to comment
 • Member

Se pare ca un tanar de culoare a fost impuscat de politisti in Saint Louis pentru ca a indreptat un pistol inspre ei. 

O fi vreunul din oligofrenii care anunta inainte pe facebook si twitter ca va omori politistii, ca cica asa ar fi la moda pe acolo. Pana acum era "cool" sa fii anti-sistem. Se pare ca au dus treaba asta la un alt nivel. In mintea lor bolnava au impresia ca sunt in trend cu "miscare wallstreet" si alte porcarii de genul asta infantile.

 

America - tara civilizata si moderna.  :good:

Link to comment

:lol:


O fi vreunul din oligofrenii care anunta inainte pe facebook si twitter ca va omori politistii, ca cica asa ar fi la moda pe acolo. Pana acum era "cool" sa fii anti-sistem. Se pare ca au dus treaba asta la un alt nivel. In mintea lor bolnava au impresia ca sunt in trend cu "miscare wallstreet" si alte porcarii de genul asta infantile.

 

America - tara civilizata si moderna.  :good:

 

S-a discutat azi la radio ca vor analiza si f/book-ul.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.