Jump to content
POLITISTI.ro

Ce masuri se pot lua impotriva unui politist care are tatuaje la vedere?

Postare recomandată

Publicat

Salut!Am si eu o intrebare. Ce masuri se pot lua impotriva unui politist care are tatuaje la vedere. Stiu ca mai exista un topic pe aceasta tema, dar nu a fost foarte concludent. As vrea sa stiu clar si sigur daca exista vreun regulament in care sa se prevada asta, vreo metoda de sanctiune samd. Nu vreau sa lansez iarasi o cearta plecata de la idei diferite privind tatuajele, cum s-a intamplat pe celalalt topic. Vreau doar un raspuns clar si concret. Va multumesc!

• Moderator
Publicat

Tu eşti poliţist sau vreun "abuzat" ce-i caută unui poliţist un nod în papură? Ca să ştim şi noi cu cine stăm de vorbă, că aşa e frumos. 

• Apreciez 2
Publicat

Impotriva unui politist cu tatuaje la vedere nu poate fii luata nicio masura. Un viitor candidat pentru admiterea la o scoala de politie va fii respins la  vizita medicala daca are tatuaje la vedere. Iti place acest raspuns?

• Apreciez 3
  • Displace 1
Publicat

Ce masuri se pot lua impotriva unui politist care are tatuaje la vedere.

Lungimea tatuajului

Latimea tatuajului

Daca tatuajul este rotund, diametrul

Daca are forma eliptica, atunci este mai dificil pentru ca se pot lua ca masuri, focarele tatuajului

Cam astea ar fi dupa parerea mea.

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Doar la noi mai sunt conceptiile acestea comuniste legat de tatuaje, am un prieten care este agent la SPVL si fiind in vizita la scoala de politie din Ungaria a ramas surprins sa vada cat de tatuati sunt elevii din acea scoala. Chiar facea o gluma spunand ca nu faci diferentea intre un infracor si un politist daca ii vezi imbracati civil, asa de dubios aratau unii dintre ei!

Modificat de pyter82
  • Apreciez 1
Publicat

Daca tatuajele nu contin imagini, simboluri, mesaje ofensatoare sau care incita la discriminare, extremism.. etc (enumerate la art. 30 alin. 7 Constitutie) respectivele "accesorii" tin de libertatea de expresie a individului si nu pot fi sanctionate in niciun fel.

In schimb prin aplicarea de tatuajele extinse/la vedere iti restrictionezi voluntar mobilitatea profesionala ca politist si, in unele circumstante (pt orice tatuaj vizibil sau nu), iti va fi refuzata donarea de sange in regim de urgenta.

In general tatuajele exitnse/vizibile au o serie de consecinte neprevazute (in sens de restrictionare a unor oportunitati) pentru cei care isi castiga existenta din munca si nu din imagine.

• Apreciez 1
  • Displace 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.