Jump to content
POLITISTI.ro

pikp112

Admitere Academia Fortelor Terestre

Recommended Posts

pikp112

Salut.Stiu ca AFT din Sibiu apartine mare parte de Mapn dar am vazut ca se poate alege si MAI la admitere si vreau sa stiu daca admiterea la Mapn este la fel ca si cea pentru Mai(la AFT).Programul in timpul academiei este la fel,pentru toti,indiferent de minister?Daca m-ar putea ajuta cineva,cu orice detaliu,as fi recunoscator. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Această publicitate este afişată doar vizitatorilor. - Click aici pentru înregistrare

Marius

Ăsta e un site al polițiștilor. Pentru MAI sau alte structuri te rog să cauți alte website-uri dedicate.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Galanton97

Buna seara!

Anul acesta la Academia Fortelor Terestre sunt locuri si pentru MAI pentru specializarile: Artilerie si rachete, Auto, Comuicatii si informatica, Contabilitate si informatica de gestiune/Management economico-financiar. Intrebarea mea ar fi aceea daca stiti cumva care ar fi metodologia de selectie pentru locurile destinate MAI, deoarece nu este specificat nicaieri pe site, iar cei de la resurse umane de la IPJ nu au stiut sa imi zica. Sunt nedumerit pentru ca proba fizica, daca se da, ar trebui organizata de cei de la IPJ cred, deoarece pe site scria ca beneficiarii organizeaza selectia, iar cei de la IPJ nu au nicio informatie. 

Multumesc! O seara placuta!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Marius

Locurile pentru MAI nu înseamnă că e vorba de poliţişti ori de Poliţia Română. În "măreţul MAI" sunt o grămadă de alte categorii profesionale care nu sunt poliţişti. Politisti.ro este un site al poliţiştilor, iar secţiunea se numeşte "Vreau să devin poliţist", drep urmare, pentru MAI sau alte structuri/specializări şi aşa mai departe, te rog să cauţi alte website-uri dedicate.

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.