Jump to content
POLITISTI.ro

Am fost ameninţat de un interlop


bogdy23

Recommended Posts

Buna ziua

 

Daca Am fost amenintat de un interlop foarte mare de talia sile nutu camataru ce pot face.Trebuie sa ma mut din oras sa zicem ca este un oras gen craiova.Un om cu o ogranizatie criminala organizata de 300-400 de camatari scandalagii criminali etc.Intimidat amenintat cu pistolul ce pot sa ma distruga complect nervos sa ma umilieasca in public puna oameni sa ma bata pe urma sa nege ca ii cunoaste etc daca il scuipam sau impuscam precis ma impusca in cap de nervi mi sa spus ca martorii pot fii cumparati intimidati etc in orice situatie.

Ce sar putea face in aceasta situatie.poate fii politia mai tare ca un comisar sef de exemplu.

Va multumesc

  • Downvote 4
Link to comment
  • Moderator

bogdy23

Păi în primul rând, trebuie să înveţi să scrii în limba română, să ajungi să poţi compune un text care să aibă un înţeles. Acest aspect este foarte important, pentru că vei fi nevoit să scrii câteva declaraţii.

 

PS: Am modificat titlul topicului din "Intrebare am foarte importanta" în "Am fost ameninţat de un interlop"

Câte clase ai?

 

post-1-0-16472700-1418837968_thumb.jpg

  • Upvote 3
Link to comment

Dar cu ce ocazie ai fost stimabile amenințat de un asemenea "greu"?

I-ai ocupat locul de parcare sau ce că la noi "interlopii" sunt doar niște găinari?

Niște microcefali plini de mușchi dar fără minte.

De talia lui Sile și Nuțu?

Dacă ăștia sunt de talie mare sunt doar că bagă mult la maț iar țiganul dacă nu e burtos nu e țigan adevărat.

Dacă vrei să-l împuști înseamnă că ești și tu un interlop.

Adică tot un găinar. Iar după cum scrii, bine că totuși le cunoști pe litere, școală nu ți-a fost un prieten de nădejde. Te-a cam împins din bancă.

Eu zic să vă scuipați, fără pistoalele cu capse, nu de alta dar alimentați presa cu titluri de îți stă inima în timp ce adevărul e cu totul altul.

Cât privește întrebarea de încheiere, n-am cuvinte. Structura neuronala "mono" își spune cuvântul.

Nu mai bine luați amândoi câte o bordură, îi faceți o fundă cu o funie, vă legați cu ele de gât și săriți în cea mai adâncâ apă.

Vă faceți și vouă un bine și nouă.

Ce zici?

Te coafează ideea?

  • Upvote 1
Link to comment

Am scris doar la nervi ce aveti toti nu vreau sa scriu cu diacritice si scriu nervos si rapid voi ar trebui sa da-ti dovata de mai multa .......mai bine ma abtin ce se poate face se muta de obicei lumea din judet intra in protectia martorilor ce se intampla intr-o astfel de situatie in realitate.

Link to comment

Am scris doar la nervi ce aveti toti nu vreau sa scriu cu diacritice si scriu nervos si rapid voi ar trebui sa da-ti dovata de mai multa .......mai bine ma abtin ce se poate face se muta de obicei lumea din judet :)) intra in protectia martorilor :)) ce se intampla intr-o astfel de situatie in realitate. :doh:

Urmează sfatul lui Catalin, adică schimbă genul de filme pe care le privești. Vrei să muți lumea din județul tău, să rămâi singur? chiar crezi că parlamentarii vor renunța la salariile lor pentru a se constitui fonduri cu care să fie acoperite cheltuielile cu conjudețenii tăi  pe care vrei să-i bagi în programul de protecție a martorilor? Și tot nu ar ajunge banii.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.