Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Masina neinmatriculata pe numele meu apare la finante


CristiBr
 Share

Question

Pot sa radiez o masina de la finante daca ea nu a fost niciodata inmatriculata pe numele meu la politie, dar exista pe numele meu la finante.

 

Daca scot o adeverinta de la politie cum ca nu a fost inmatriculata pe numele meu.

Este vorba de o Dacie de prin 88, a fost cumparata de mine acum 11 ani si instrainata. Nu am idee ce s-a intamplat cu ea de atunci, nici cu cel careia i-am dat autoturismul. Nu detin nici un act original la ea, doar copia la factura / cartea de identitate a masinii eliberate de la finante.

 

Vreau doar sa o radiez de la finante dar cei de acolo imi spun ca nu este posibil fara acte sau dovada ca masina a fost casata/data la fier viechi.

Link to comment
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
  • Moderator

Poliţia nu mai are nicio legătură cu înmatriculările de peste 12 ani, deci cu siguranţă nu a fost înmatriculată la poliţie. Altă instituţie se ocupă de înmatriculări. La fel şi în cazul nelămuririlor privind problemele apărute la "finanţe" sau taxe şi impozite. Poliţia Română nu are nicio legătură cu aceste servicii ce aparţin de primărie. 

Link to comment
Share on other sites

  • 0
  • Moderator

CristiBr

Poliţia Română nu are atribuţii şi competenţe privind operaţiunile de impunere, colectare şi/sau încasare a taxelor, impozitelor ori alte venituri la bugetele locale sau a celor extrabugetare. Instituţia abilitată în problema expusă de tine este Primăria.

În concluzie, problemele referitoare la certificate sau vize fiscale, taxe, impozite şi aşa mai departe nu au nicio legătură cu activitatea noastă. Trebuie să te interesezi la autorităţile locale pentru astfel de probleme.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.