Jump to content
POLITISTI.ro

Accident rutier - prezentare la politie dupa incheierea constatarii amiabile


addd

Recommended Posts

Buna ziua!

Poate primesc cateva sfaturi care ma pot ajuta. In data de 5.12.2014 am fost implicat intr-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale mai exact avarierea celor 2 masini implicate in accident.venind de pe un drum cu prioritate am lovit alta masina care trebuia sa imi acorde prioritate.lovindu-l pe acesta masina lui a atins un panou publicitar(accidentul s-a intamplat in parcarea Mall Baneasa).nestiind ca aceasta constatare amiabila devine nula atunci cand exista si alte pagube materiala in afara de cele 2 masini impoicate in accident am completat-o amandoi,conducatorul celuilalt autovehicul recunoscandu-si vina pt neacordare de prioritate si semnand pt aceasta.in urmatoare zi am mers la societatea de asigurari si cand au vazut pe constatarea amiabila ca exista si alte pagube materiale au zis ca nu intra in competenta lor si trebuie sa mergem la politie.cond celuilalt autovehicul nu vrea sa mai mearga la politie.am fost in data de 9.12.2014 si am declarat accidentul am dus masina pe platforma la politie,mi s-au facut poze si eliberandu-mi-se dovada de reparatie.mi-a zis agentul constatator de la politie ca ii trimite citatie.in cazul in care acesta nu se prezinta la politie care sunt demersurile pe care pot sa le fac?si daca mai exista posibilitatea sa imi repar masina pe asigurarea lui(acesta nu mai raspunde la telefon)

Link to comment
  • Member

Fara o dovada ca respectivul a declarat tamponarea nu-si poate repara autoturismul, astfel intr-un final se va prezenta la Politie sa-l declare!Oricum ai rabdare ca, colegii sa-i trimita citatie pentru ca asta este procedura, iar ulterior in baza procesului verbal intocmit de acestia asigurarea lui o sa-ti repare autoturismul!

Link to comment

In cazul in care acesta isi repara masina intr-un service neautorizat sau si-o face el si nu se mai prezinta la politie cred ca doar in instanta mai pot repara ceva dar asta dureaza foarte mul

Link to comment

O astfel de lucrare se solutioneaza in termen de 30 zile! Intra in sfera petitiilor! La nevoie se poate prelungi cu maxim 15 zile! Sfatul meu este la fel ca al colegului Cipri83 sa astepti, intrucat in final cel vinovat se va prezenta la Politie pentru a se protocola tamponarea!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.