Jump to content
POLITISTI.ro

Stergere cont de membru

Postare recomandată

Publicat

Cum trebuie procedat pt stergerea contului de aici. N-am gasit nici o optiune in sensul asta la profil.

• 3 ani mai târziu...
Publicat

Salutare. Cum as putea sa-mi sterg si eu contul de pe acest forum ? Nu cred ca stergerea contului si al postarilor mele de pe acest forum ar lasa niste "goluri" care ar afecta continutul intreg al vreunui topic. Daca poate cineva sa ma ajute, astept un raspuns. Multumesc anticipat si, pentru intelegere.

• Marius a modificat titlul în Stergere cont de membru
  • Marius a deschis acest topic
  • 1 an mai târziu...
  • 7 luni mai târziu...
Publicat

Buna seara,

Am solicitat prin mesaj catre administrator, dar nu am primit raspuns inca, stergere contului meu. 

Care este procedura?

Multumesc anticipat de raspuns!

Publicat

Da. Atata timp cat ma consider politist, am absolvit o Academie de Politie, sunt avizat in politia judiciara de peste 10 ani, am incercat pe acest forum sa imi ajut colegii, dar nu am acces la Sectiunea privata deoarece sunt politist de frontiera si sunt considerat de catre administarori ca nu as fi politist adevarat, ( vedeti discutiile purtate in privat cu unul dintre administratori), DA! Va rog sa imi stergeti contul de membru!

• 1 lună mai târziu...
  • 1 an mai târziu...
Publicat

Bună dimineața!

Având în vedere că după părerea utilizatorului ”Roby” eu învăț oamenii prosti, vă rog să ștergeți toate postările mele de pe acest forum să nu se intoxice lumea cu prostie.

De asemenea, în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, vă solicit să îmi ștergeți contul de membru de pe acest forum.

Mulțumesc!

• Moderator
Publicat

Postările de pe forum nu sunt date cu caracter personal. Singurele date cu caracter personal sunt conţinute de adresa de e-mail (în cazul conturilor de membru confirmate) pe care o poţi modifica singur din setările contului de membru, în locul ei completând orice doreşti.

• 4 luni mai târziu...
  • 8 luni mai târziu...
Publicat

Buna ziua. Am solicitat de 2 ori stergerea acestui cont si a fost respinsa. De ce nu pot sa sterg contul? Va multumesc anticipat!

• Moderator
Publicat

Conturile de membru nu se şterg, cu excepţia celor care conţin date cu caracter personal. Contul tău nu conţine nicio dată cu caracter personal. 

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.