Jump to content
POLITISTI.ro

Proiectul "Prietenul la volan se cunoaşte" - activităţi de educaţie rutieră


NewsBot

Recommended Posts

PROIECTUL "PRIETENUL LA VOLAN SE CUNOAŞTE"

 

În acest sfârşit de săptămână se va derula proiectul ,,Prietenul la volan se cunoaşte”, în cadrul căruia poliţiştii vor desfăşura activităţi de educaţie rutieră şi vor acţiona pentru depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care au consumat băuturi alcoolice.

 

În perioada 13-14 decembrie a.c., în cadrul proiectului ,,Prietenul la volan se cunoaşte”, Direcţia Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române va desfăşura, în colaborare cu un producător de bere, activităţi pentru prevenirea şi combaterea consumului de alcool la volan.

 

Astfel, în acest sfârşit de săptămână, poliţiştii vor derula activităţi de educaţie rutieră a conducătorilor de autovehicule, în 3 centre comerciale din Bucureşti, Piteşti şi Ploieşti.

 

De asemenea, în noaptea de 13 spre 14 decembrie a.c., între orele 22.00 - 01.00, poliţiştii rutieri din judeţele Prahova, Argeş şi din municipiul Bucureşti vor acţiona pentru depistarea şi sancţionarea conducătorilor de autovehicule care au consumat băuturi alcoolice.

 

La aceste activități participă reprezentanţi ai unui producător de bere, care îi vor premia pe șoferii care nu au consumat alcool cu articole utile în sezonul de iarnă, inscripționate cu logo-ul proiectului „Prietenul la volan se cunoaşte”.

Sursă: IGPR

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.