Jump to content
POLITISTI.ro

As vrea sa devin politista


Luminix

Recommended Posts

In primul rand,buna ziua ! Am anumite nelamuriri,in ceea ce priveste admiterea de 2015 !

As vrea sa stiu,când incep sa imi fac dosarul pentru inscriere,si ce anume ar trebui sa cuprinda ! Când am primele probe,si când ar trebui sa ma prezint la Campina ! Daca este important,mentionez ca sunt de la tara,si mi-ar trebui niste date exacte,pentru a imi cauta gazda ! M-am interesat si anul trecut,dar stiu ca unele notiuni se mai schimba de la an la an !

In fond ma intereseaza,in ce perioada a anului se sustin probele de admitere,si pana acolo,unde trebuie sa imi fac toate actele necesare pentru a intra in politie? Mentionez,ca nu sunt casatorita,si ca am terminat anul trecut liceul !

Astept un raspuns,si multumesc anticipat !

Link to comment
  • Moderator

E mult prea devreme pentru informații concrete. După luna martie-aprilie anul viitor încep să fie publicate, iar cum aflăm ceva le vom posta în topicul respectiv.

  • Upvote 1
Link to comment
  • Moderator

De asemenea, poți obține toate informațiile necesare la inspectoratul de politie din județul tău, de la cei de la resurse umane. Nu îți fie rușine sa întrebi, îți vor răspunde la orice nelămurire.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.