Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Vecina mea exagerează - vecina deranjată

Cristina22

Question

Buna ziua! Am nevoie de o parere,un sfat.

Am o vecina sub apartamentul meu care e putin exagerata, deranjanta as putea spune. Eu am 21 de ani, doamna de jos e putin mai inaintata in varsta. Nu pot avea prieteni la mine seara ca cica fac galagie,aici se includ sarbatorile si zile de nastere (unde vin prieteni,rude). Rar se intampla sa am prieteni la mine noapte(anul acesta maxim de 3 ori s-a intamplat). Muzica ascult pana in ora 20,si dupa 20 dar foarte incet si foarte rar.Niciun vecin nu e deranjat de mine, ma inteleg bine cu tot blocul mai putin doamna care am impresia ca are ceva cu mine. Intr-o noapte pe la 23 cica m-ar fi strigat un barbat in casa mea pe nume, iar ea in timpul ala dormea dupa care a auzit, s-a trezit si s-a speriat foarte tare.(barbatul respectiv are 19 ani si este un var). Lucrul asta il stiu de la un alt vecin la care dansa s-a plans . Problema este ca imi bate la usa de prea multe ori, nu pot iesi din scara ca ma arata cu degetul, ma vorbeste de rau la vecini, ma ameninta cu politia si ca ma da in judecata.Eu sunt destul de educata si nu ma cert cu ea, nu ma pun in gura cu ea, deocamdata am lasat-o ca pe ea (cred ca a fost o greseala din partea mea). Ce-as putea face sa se opreasca? Si ce ar putea face ea impotriva mea legal vorbind ?

1 answer to this question

Recommended Posts

• 0

Buna ziua,

Am nevoie de un sfat/ parere in legatura cu ce anume pot sa fac in cazul in care o vecina imi tot suna la usa (uneori la ore nepotrivite: 23.00 si azi noapte la 00.40) pentru a se plange de faptul ca o deranjeaza usa de la balcon. M-am mutat in bloc de aproximativ 6 luni si deja a fost la usa de minim 5-6 ori. O pot reclama pentru hartuire? Ce solutii legale am la dispozitie? Se plange de activitati zgomotoase dar noi nici muzica nu ascultam fara casti. Ne-a spus ca o deranjeaza usa de la balcon si sa nu mai iesim pe balcon; usa nu este trantita, nu este defecta. Pur si simplu inchis/deschis usa de cateva ori pe seara. Suntem oameni linistiti, nu vrem probleme cu nimeni insa femeia asta ne terorizeaza deja. Stiu ca solutii legale impotriva vecinilor galagiosi exista, insa nu am gasit nimic referitor la reclamantul isteric. Ultima data s-a intamplat azi-noapte la 00.40 a sunat la interfon si apoi a fugit in apartament. Nu am reusit sa o inregistrez.

Am aflat ca pe batraneii de 70 de ani care stateau aici inainte i-a reclamat de cateva ori. Oare faptul ca este cunoscuta la sectia de politie ca reclamanta (fapte neprobate) ar putea cantari in favoarea mea? O sa merg astazi la sectia de politie sa o reclam.

PS: Nu se poate discuta cu ea civilizat.

Va multumesc anticipat pentru raspuns. Astept cu nerabdare sfaturile dumneavoastra.