Jump to content
POLITISTI.ro

De ce as putea fi acuzat ?


mihaislav

Recommended Posts

Buna, am 17 ani si la un majorat al unei prietene m-am combinat cu o tipa de aceeasi varsta cu mine. Dupa cateva saruturi am iesit afara si am mers in spatele restaurantului. Am inceput si acolo sa ne sarutam iar ea mi-a facut sex oral si eu la fel, ea fiind foarte beata si eu putin ametit se teme sa nu fi facut si altceva in afara de sex oral insa i-am spus si i-am explicat in urmatoarea zi ca nu am facut nimic si nu are de ce sa fi ramas insarcinata. Daca ar merge la politie ar putea sa ma acuze de ceva atata timp cat am fost amandoi de acord sa facem ce am facut si nu am facut doar sex oral ? Multumesc anticipat

 • Upvote 3
Link to comment

La 17  ani ați fost așa de beți amândoi că nici măcar nu știți ce ați făcut? :doh:

Capitolul III
INFRACŢIUNI PRIVITOARE LA VIAŢA SEXUALĂ

Art. 201.

Perversiunea sexuală

Actele de perversiune sexuală săvârşite în public sau dacă au produs scandal public se pedepsesc cu închisoare de la unu la 5 ani.

CAPITOLUL III
Dispoziţii comune

Art. 184

Faptă săvârşită în public

Fapta se consideră săvârşită în public atunci când a fost comisă:

a) într-un loc care prin natura sau destinaţia lui este totdeauna accesibil publicului, chiar dacă nu este prezentă nicio persoană;

b) în orice alt loc accesibil publicului, dacă sunt de faţă două sau mai multe persoane;

c) într-un loc neaccesibil publicului, însă cu intenţia ca fapta să fie auzită sau văzută şi dacă acest rezultat s-a produs faţă de două sau mai multe persoane;

d) într-o adunare sau reuniune de mai multe persoane, cu excepţia reuniunilor care pot fi considerate că au caracter de familie, datorită naturii relaţiilor dintre persoanele participante.

loc public - loc care, prin natura sau destinaţia lui, este întotdeauna accesibil publicului chiar dacă nu este prezentă nici o persoană; orice loc accesibil publicului, dacă în momentul săvârşirii faptei prevăzute de legea penală, publicul avea acces în locul respectiv; loc neaccesibil publicului în care s-a comis o faptă cu intenţia ca ea să fie auzită sau văzută şi dacă acest rezultat s-a produs faţă de două sau mai multe persoane; adunare sau reuniune de mai multe persoane, cu excepţia reuniunilor ce pot fi considerate că au caracter de familie datorită naturii relaţiilor dintre persoanele participante (art. 152 C. pen.). Săvârşirea unor infracţiuni în loc public constituie o circumstanţă agravantă (de ex., furtul calificat comis într-un loc public) sau chiar un element constitutiv al infracţiunii (de ex., calomnia).

 

perversiunea sexuală - infracţiune prevăzută de art. 201 C. pen., care constă în fapta unei persoane de a săvârşi în public acte nefireşti în legătură cu viaţa sexuală.

 • Upvote 1
 • Downvote 7
Link to comment

Dragos, nu am pus-o jos, din picioare.. "Iav" ea a fost asa de beata incat nu mai stie ce a facut.. Eu am fost ametit doar insa imi amintesc tot ce a facut in seara aceea.

Dragos, nu am pus-o jos, din picioare.. "Iav" ea a fost asa de beata incat nu mai stie ce a facut.. Eu am fost ametit doar insa imi amintesc tot ce a facut in seara aceea.

 • Upvote 2
Link to comment
 • Member

Din picioare e nasol, trebuia sa o pui jos :P

Poti fi acuzat ca nu ai satisfacut-o.

Edited by bozo
 • Upvote 4
 • Downvote 3
Link to comment

@mihaislav - daca nu ai pus-o jos si i-ai facut sex oral din picioare, este in favoarea ta. Nu ai exercitat acte de violenta asupra persoanei si ai circumstante atenuante. Mai trebuie clarificat insa un aspect : picioarele si le-a desfacut ea singura ca sa bagi tu capul, sau i le-ai desfacut tu fortat? Si inca ceva, la fel de important, aspect care insa era sa-mi scape. Cand ai inceput sa-i faci sexul oral ai simtit ca era excitata, a afirmat cel putin odata ca-i place? Este important de lamurit aceste probleme, pentru a ne putea da seama daca si-a dat acordul. Asa o sa primesti un raspuns avizat si o sa stai si tu linistit. Te inteleg prin ce treci, cu totii am fost tineri. Anumiti colegi nu trebuie luati in seama, sunt mai tineri si nu au experienta, trebuie sa-i ignori si sa raspuns cat mai corect. 

 • Upvote 6
Link to comment

Si le-a desfacut ea, si a dat semne de excitare. In momentul acela nu a dat nici un semn de opunere.. Insa cum era foarte beata si eu ametit am cazut cu ea incercand sa mergem iar in restaurant iar pe cand am ajuns inauntru, toti cand au vazut ca suntem murdari si tipa foarte beata toti au interpretat ca am violato...

 • Upvote 1
 • Downvote 1
Link to comment

Mincinos micuț ce ești, nu ne spui tot adevărul. Vrei să ne tragi doar de limbă. Nu ne-ai spus și de viol. În cazul ăsta se schimbă situația. :hmmmt:

Ai profitat că duduița era cam mangă și ai pus-o de un viol, așa că minim 3 ani  vei vedea femei doar la vorbitor.

 

CAPITOLUL VIII
Infracţiuni contra libertăţii şi integrităţii sexuale

Art. 218

Violul

(1) Raportul sexual, actul sexual oral sau anal cu o persoană, săvârşit prin constrângere, punere în imposibilitate de a se apăra ori de a-şi exprima voinţa sau profitând de această stare, se pedepseşte cu închisoarea de la 3 la 10 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.

 • Upvote 1
Link to comment

Asta au interpretat ei ! Insa atata timp cat in momentul acela tipa era de acord iar eu nu am convins-o sau nu am seduso sau fortato cu nimic de ce sa fie viol?:)

 • Upvote 1
Link to comment

Esti tare amuzant. Daca fata nu a depus plangere impotriva ta stai linistit. Colegul se referea la faptul ca fata era in imposibilitatea de a-si da acordul din cauza betiei in care se afla :))

Link to comment
 • Member

Pai vezi daca nu dai toate detaliile?

Povesteste si tu mai amanuntit ca sa putem face incadrarea juridica!

Edited by bozo
 • Upvote 2
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.