Jump to content
POLITISTI.ro

Ateliere de cromat / bronat / argintat / vopsitorie electrostatica etc.


CITADELA

Recommended Posts

 • Moderator
CITADELA

Zilele acestea am cautat un atelier unde sa pot croma niste piese. Desi acum 7-8 ani exista un astfel de atelier (fosta Cooperatie) in spatele pietei Obor de pe Strada Ziduri Mosi, acesta s-a desfiintat, prin demolare...adica nu am reusit nici macar sa aflau daca s-au mutat in alta parte (by the way, daca cineva stie ceva despre ei, sa-mi dea de veste; parca "nea Bratu" era seful de atelier!?)

 

Asa ca am inceput sa caut pe net si in randul amicilor un astfel de atelier; astfel mi-a fost recomandat unul situat la adresa Str. Magura Vulturului nr.49 , in spatele blocurilor situate la intersectia Sos. Mihai Bravu cu Sos. Iancului (din Bucuresti). Vedeti ca intrarea se face de pe lateral, dinspre Intr. Apold, langa niste garaje maro. Daca o sa cautati strict adresa de mai sus, o sa gasiti niste constructii abandonate, ocupate in prezent de etnici minoritari. Se lucreaza totul manual, ca pe vremuri! Dar oamenii sunt priceputi iar tarifele sunt pentru bugetari!

 

Cum stiu ca pe forum sunt pasionati de auto/moto, banuiesc ca nu sunt singurul interesat de astfel de ateliere , fapt pentru care va propun sa folosim acest topic doar pentru acelea care sunt inedite, greu de gasit sau care presteaza mestesuguri ce nu se gasesc pe tot drumul. Adica, sa nu trecem tinichigii, vopsitori de duzina, croitori de cartier etc.

 

Va mai fac o recomandare. atelierul PLM Tunning din Bacau (Str. Garii nr.1); lucreaza cu fibra de sticla, vopsesc cu air-brush etc. Mi-au reconditionat o casca de pompier, care a iesit mai bine decat cand era noua! 

 • Upvote 7
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Similar Content

  • pufarinA
   By pufarinA
   Buna ziua, in urma cu o luna de zile am avut o problema cu masina, am apelat la un service auto pentru depistarea problemei. Aici mi s-a facut verificarea completa a masinii, s-a gasit defectiunea si s-a rezolvat prin adaugarea catorva suruburi pentru fixarea unei piese. Am platit, mi s-a eliberat factura si garantie 3 luni, insa acum cateva zile mi s-a oprit masina brusc, nu am mai reusit sa o pornesc. Am sunat la service-ul respectiv, mi s-a facut o programare peste o saptamana pe care trebuia sa o platesc si din pura curiozitate m-am uitat sub capota si am vazut ca s-a crapat capacul de la distributie, crezand ca este rupta cureaua, am desfacut si am gasit un surub care nu avea ce sa caute acolo. Avand in vedere ca eu am platit pentru verificarea completa a masinii nu era normal sa se gaseasca surubul respectiv? Sau daca, atunci cand mi s-au adaugat suruburile respective (piesa fixata de ei se afla langa distributie), nu era normal sa verifice in cazul in care au scapat surubul si nu l-au mai gasit? Ei au fost ultimii care au verificat distributia (cu gandul, cred).
   Am dus masina la service sa vada problema, au recunoscut ca surubul respectiv a crapat capacul, a rupt cureaua (se vad urme lasate de surub) si mi-a gripat motorul. Acum ei imi zic sa imi schimb motorul, ca e mai ieftin, pe cheltuiala mea. De ce sa platesc tot eu pentru greseala altora?
   Care sunt procedurile prin care pot sa merg in instanta si care sunt acuzatiile pe care pot sa le aduc service-ului respectiv? Pot sa cer daune morale? Avand in vedere faptul ca surubul respectiv putea sa ajunga la niste role si in acest caz se producea frana de motor, care la viteza mare, imi punea in pericol viata.
   Multumesc.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.