Jump to content
POLITISTI.ro

Poliţiştii sunt cei mai buni în pat - studiu britanic


Marius

Recommended Posts

  • Moderator

Uitaţi ce articol am găsit pe un site:

 

Se ştie deja că femeile se dau în vânt după bărbaţii în uniforme, însă potrivit cercetătorilor britanici, cei mai buni în pat, din această categorie, sunt poliţiştii.

 

Un studiu britanic, realizat pe un eşantion de 3.400 de femei, care în ultimele trei luni au avut relaţii cu bărbaţi în uniformă, arată că poliţiştii sunt cei mai buni în pat, fiind consideraţi de urmaşele Evei gentili, atenţi şi generoşi.

 

Deşi pompierii au fost mulţi ani la rând în topul fanteziilor sexuale ale femeilor, aceştia se situează pe locul doi, fiind apreciaţi de femei pentru faptul că sunt aventuroşi şi pentru că ştiu să deţină controlul în pat.

 

Pe poziţia a treia s-au clasat paramedicii, reprezentantele sexului frumos precizând că aceştia sunt calmi şi au o atitudine tolerantă, fiind urmaţi de gunoieri, care, în mod surprinzător, sunt mai apreciaţi în pat decât antrenorii de fitness şi chiar şi decât soldaţii ori piloţi, care s-au clasat pe ultimul loc.

 

sursa: oradestiri.ro

Link to comment

Imi amintesc de un coleg de al nostru din cadrul unui serviciu rutier care solicita in mod obsesiv mutarea din cadrul structurii intrucat motiva ca radiatiile de la radar iar fi adus impotenta.

Link to comment
  • Member

Andrei 84 de parca politistii nu au altceva de facut decat sa ceara studii cu privire la performantele lor sexuale!Esti cumva invidios sau esti printre cei care plimba furtunul toata ziua prin unitate?Sa nu zic altceva....

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment

Cipri, era o gluma, la fel ca si studiile efectuate de britanici, daca ai sa te uiti pe net, au cele mai bizare si cele mai haioase studii de pe piata.

Referitor la categoria socio-profesionala din care fac parte, pot sa iti spun ca fac parte din categoriia profesiilor liberale, liber-profesionist intr-un cuvant PFA !

P.S: daca as lua-o in serios, ca tine, eu, ce ar trebui sa fac, sesizare la CNCD? :)))))

Link to comment
  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.