Moderator Marius Posted November 20, 2014 Moderator Share Posted November 20, 2014 Uitaţi ce articol am găsit pe un site: Se ştie deja că femeile se dau în vânt după bărbaţii în uniforme, însă potrivit cercetătorilor britanici, cei mai buni în pat, din această categorie, sunt poliţiştii. Un studiu britanic, realizat pe un eşantion de 3.400 de femei, care în ultimele trei luni au avut relaţii cu bărbaţi în uniformă, arată că poliţiştii sunt cei mai buni în pat, fiind consideraţi de urmaşele Evei gentili, atenţi şi generoşi. Deşi pompierii au fost mulţi ani la rând în topul fanteziilor sexuale ale femeilor, aceştia se situează pe locul doi, fiind apreciaţi de femei pentru faptul că sunt aventuroşi şi pentru că ştiu să deţină controlul în pat. Pe poziţia a treia s-au clasat paramedicii, reprezentantele sexului frumos precizând că aceştia sunt calmi şi au o atitudine tolerantă, fiind urmaţi de gunoieri, care, în mod surprinzător, sunt mai apreciaţi în pat decât antrenorii de fitness şi chiar şi decât soldaţii ori piloţi, care s-au clasat pe ultimul loc. sursa: oradestiri.ro Link to comment
Moderator Cristi Posted November 20, 2014 Moderator Share Posted November 20, 2014 He he:)) Link to comment
andrei84 Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 Intoxicatii, cred ca acest studiu s-a efectuat la cererea unor barbati in uniforma, in speta POLITISTI!!!!!! 1 1 Link to comment
Panter Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 Imi amintesc de un coleg de al nostru din cadrul unui serviciu rutier care solicita in mod obsesiv mutarea din cadrul structurii intrucat motiva ca radiatiile de la radar iar fi adus impotenta. Link to comment
Membru cipri83 Posted November 21, 2014 Membru Share Posted November 21, 2014 Andrei 84 de parca politistii nu au altceva de facut decat sa ceara studii cu privire la performantele lor sexuale!Esti cumva invidios sau esti printre cei care plimba furtunul toata ziua prin unitate?Sa nu zic altceva.... 1 1 Link to comment
minutzu Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Poate de la adrenalina. Link to comment
andrei84 Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Cipri, era o gluma, la fel ca si studiile efectuate de britanici, daca ai sa te uiti pe net, au cele mai bizare si cele mai haioase studii de pe piata. Referitor la categoria socio-profesionala din care fac parte, pot sa iti spun ca fac parte din categoriia profesiilor liberale, liber-profesionist intr-un cuvant PFA ! P.S: daca as lua-o in serios, ca tine, eu, ce ar trebui sa fac, sesizare la CNCD? ))) Link to comment
lory88 Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 Politistii chiar sunt foarte buni in pat. :-P 3 Link to comment
Moderator Cristi Posted December 4, 2014 Moderator Share Posted December 4, 2014 Nu ne crede pe cuvant. Testează întotdeauna:)) 2 Link to comment
Recommended Posts