Jump to content
POLITISTI.ro

Administratiile locale vor putea efectua verificari auto


Dan

Recommended Posts

Prefectura Constanta va permite accesul Consiliului Judetean Constanta, primariilor arondate si "politiilor locale" :naughty: la baza de date nationala a MAI privind propietarii de vehicule si a autoturismelor inmatriculate. Prefectul de Constanta a motivat aceasta decizie prin faptul ca doreste sa faciliteze autoritatilor locale actualizarea evidentei propietarilor de autovehicule in vederea colectarii impozitelor. Acesta a mai adaugat ca tot prin aceasta initiativa doreste ca reprezentantii "politiei locale" sa verifice operativ propietarii autovehiculelor oprite in vederea luarii masurilor legale. (care or fi alea?!)

Link to comment
  • Moderator

Localii au competenta sa aplice sanctiuni pentru opriri si stationari neregulamentare. E normal sa aiba acces pentru a putea stabili cine este proprietarul unei masini oprite aiurea.

Link to comment

si daca masina este inchiriata unui offshore? am avut un caz de genul asta si se scarpinau in cap fara sa stie daca sa amendeze sau nu :ner: a ramas ca fac sedinta sa descurce situatia.

  • Upvote 1
Link to comment

Da chiar, bine punctat maxu. :good: Cred ca prefectul de Constanta facea aluzie in sensul ca localii ar putea aplica amenzi si pentru altfel de contraventii, probabil in necunostinta de cauza. Toti ar vrea sa ia o parte din Politia Romana si atunci cand nu reusesc isi infiinteaza una. :clip:

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.