getodacu Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 Sunt politist in Bucuresti si in ultima vreme ma descurc din ce in ce mai greu cu banii. Din ce in ce mai mult iau in calcul varianta de a pleca la munca afara. Din cunostintele mele ca sa fii politist in majoritatea statelor din lumea asta trebuie sa fii obligatoriu si cetatean cu drepturi depline al acelei tari. Am auzit de la un coleg ca exista un fel de scoala (sau niste cursuri) pe care le poti urma si pe care bineinteles le platesti din buzunarul propriu, dar in urma carora ai putea deveni politist in tara respectiva. Stie cineva de existenta acestora ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Marius Posted March 29, 2011 Moderator Share Posted March 29, 2011 Din ce ştiu, studiile poliţienesti nu sunt recunoscute în străinătate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
benkb Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Getodac, in germania din cate vad primesc la Academia de Politie si persoane de alta nationalitate. Ce-i drept iti trebuie rezidenta, dar din ce m-am interesat primesti prima data rezidenta pe 2 ani pentru studii iar mai apoi ti-o prelungesc la 10. Eu vreau din toamna, cum dau bacul sa ma inscriu acolo la scoala. Sunt tot din bucuresti. Daca vrei, tinem legatura. Uite aici legatura de pe site-ul lor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
getodacu Posted March 30, 2011 Author Share Posted March 30, 2011 @benkb: mersi mult pentru link, foarte interesant ce mi-ai dat tu. O sa iau tot site-ul sa il citesc sa vad exact care sunt conditiile pentru cei care nu au cetatenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts