Jump to content
POLITISTI.ro

Exista echivalarea profesiei de politist in U.E. ?


Recommended Posts

Sunt politist in Bucuresti si in ultima vreme ma descurc din ce in ce mai greu cu banii. Din ce in ce mai mult iau in calcul varianta de a pleca la munca afara.

Din cunostintele mele ca sa fii politist in majoritatea statelor din lumea asta trebuie sa fii obligatoriu si cetatean cu drepturi depline al acelei tari.

Am auzit de la un coleg ca exista un fel de scoala (sau niste cursuri) pe care le poti urma si pe care bineinteles le platesti din buzunarul propriu, dar in urma carora ai putea deveni politist in tara respectiva.

Stie cineva de existenta acestora ???

Link to comment

Getodac, in germania din cate vad primesc la Academia de Politie si persoane de alta nationalitate. Ce-i drept iti trebuie rezidenta, dar din ce m-am interesat primesti prima data rezidenta pe 2 ani pentru studii iar mai apoi ti-o prelungesc la 10. Eu vreau din toamna, cum dau bacul sa ma inscriu acolo la scoala. Sunt tot din bucuresti. Daca vrei, tinem legatura.

Uite aici legatura de pe site-ul lor.

Link to comment

@benkb: mersi mult pentru link, foarte interesant ce mi-ai dat tu. O sa iau tot site-ul sa il citesc sa vad exact care sunt conditiile pentru cei care nu au cetatenie.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.