Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Inmatriculare cu talon pierdut

matrix

Question

salut, am depus actele ptr. inmatricularea unui autoturism, si nu am avut talonul mic pe care l-am pierdut.Mentionez ca masina este pe bulgaria.

cei de la ghiseu mi-au spus ca se poate rezolva problema,  doar ca trebuie sa astept. aveti idee cat trebuie sa astept?cam in cat timp se rezolva? si daca in aceasta perioada pot scoate nr. rosii?

3 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Salut, 

Desi au trecut aproape 2 luni,  decand am depus actele,cazul meu nu s-a solutionat inca

Va reamintesc pe scurt datele problemei

Am un autovehicul care a fost pe bulgaria,am depus toate actele ptr.a o inmatricula in romania, mai putin talonul pe care      l-am pierdut. Am dat  si  declaratie la notar,

Mi s-a spus ca se va rezolva, dupa ce se va face o adresa la politia din bulgaria

Problema este ca au trecut deja aproape 2 luni fara nici un raspuns.

Aveti idee cam cat trebuie sa mai astept, si daca aceasta procedura are un termen limita

• 0

Am si eu o problema.  Eu ma aflu in italia. Am o mașină pe numele mamei. Mașina e in Italia. O foloseam cu împuternicire din partea mamei.  Acum am vrut sa înmatriculez aici in italia  dar am pierdut talonul. Cat timp durează obținerea noului talon.  Și încă ceva.  Itp ul e expirat.  Va fi trecut in noul talon  data ultimului itp?  Mama vrea sa imi vândă mașina,  pe noul talon ar fi posibila sa fiu deja trecuta ca proprietar daca facem act de vânzare cumpărare sau trebuie sa obțin talonul cu datele originale si apoi sa facem următorii pași?