Jump to content
POLITISTI.ro

Nelamurire amenda rovigneta

Postare recomandată

Publicat

Buna ziu , am si eu o nelamurire cu amenda la rovigneta. Am circulat 3 luni de zile fara rovigneta fara sa imi dau seama ca am uitat sa cumpar una, obisnuit fiind sa imi iau cu valabilitate 1 an. Astazi am primit acasa o amenda din data de 13 august 2014 pe care am si achitat-o. Intrebarea mea este daca de acum imi vor tot veni amenzi pana la ziua de azi pentru fiecare drum facut in afara localitatilor , sau ramane numai aceasta amenda?

Publicat

Mi se pare ca timp de 1 luna de cand ati luat prima amenda  nu mai pot sa va dea amenzi....mai interesativa....

• Moderator
Publicat

Vezi că sancţiunile pentru lipsa rovinietei ce sunt trimise la domiciliul contravenientului NU sunt aplicate de Poliţia Română.
Aceste amenzi se aplică de către CNADNR - Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.