Jump to content
POLITISTI.ro

Se caută un minor de 13 ani, din Deva!


NewsBot

Recommended Posts

AŢI VĂZUT ACEST BĂIAT?

Poliţiştii din Hunedoara caută un minor, de 13 ani, din Deva, elev în clasa a VII-a, care a plecat de la şcoală în timpul cursurilor şi nu a mai revenit.

La data de 5 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Deva au fost sesizaţi că SZEBENY LADISLAU MARIUS, de 13 ani, elev în clasa a VII –a, la Colegiul Tehnic Transilvania Deva (Şcoala generală nr. 3 Dacia), a plecat de la cursuri, lăsându-şi ghiozdanul şi geaca în sala de clasă, fără a mai reveni.

minor_hd.jpg

Semnalmente: înălţime 1,50 m, greutate 40 de kg., ochi căprui, păr şaten închis, tuns scurt, ochi căprui, constituţie atletică, faţă ovală, cu o aluniţă pe tâmpla dreaptă.

La data dispariţiei, era îmbrăcat cu pantaloni de trening albaştri, bluză de trening albă cu dungi albastre pe mâneci, pantofi sport albaştri, cu dungi albe pe părţile laterale.

Persoanele care pot oferi informaţii despre acesta sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 ori 116.000, Număr Unic European pentru Copii Dispăruţi sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Sursa: IPJ Hunedoara

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.