bogdan19 Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 Buna ziua vreau sa-mi achizitionez o arbaleta pentru agrement(tir sportiv) si vreau sa stiu daca este necesara vreo autorizatie de la politie cum era cu armele de paintball? se elibereaza vreun permis ceva ? Mutumesc anticipat Link to comment
0 Moderator Marius Posted November 2, 2014 Moderator Share Posted November 2, 2014 Arbaletele fac parte din categoria D conform anexei din Legea 295. Art. 57. - (1) Cetătenii români si rezidentii statelor membre cu domiciliul, resedinta sau, după caz, locul de rezidentă în România, precum si străinii cu sedere legală în România, care au împlinit vârsta de 18 ani, pot să procure arme neletale din categoriile C si D din anexă, precum si munitia aferentă de la orice armurier si, după caz, intermediar care comercializează astfel de arme: [...] b) după notificarea prealabilă a organelor prevăzute la art. 11 alin. (1), pentru armele prevăzute în categoria D 1 Link to comment
0 bogdan19 Posted November 2, 2014 Author Share Posted November 2, 2014 armele din categoria D sunt si pistoalele neletale sau aia e alta mancare de peste ? Aceasta notificare cum se face? mergi la sectia de care apartii si depui o cerere scrisa ? Link to comment
0 Membru Ecou Posted November 2, 2014 Membru Share Posted November 2, 2014 In plus citește si art. 2 pct. 8-10 din Legea nr. 61/1991. Sunt in vigoare de 14 ani si lumea habar nu are de ele... Link to comment
Question
bogdan19
Buna ziua vreau sa-mi achizitionez o arbaleta pentru agrement(tir sportiv) si vreau sa stiu daca este necesara vreo autorizatie de la politie cum era cu armele de paintball? se elibereaza vreun permis ceva ? Mutumesc anticipat
3 answers to this question
Recommended Posts