Jump to content
POLITISTI.ro

Oprire auto pe sens opus la bordura

Postare recomandată

Publicat

Ce opinie aveți in următoarea speța?

-Ziua la prânz, aproape de ieșirea din Birlad

-drum cu 2 benzi pe sens fără marcaje (nici indicatoare de restricție etc)

-aflându-ma in mișcare pe banda 2 a sensului meu de mers, virez stânga si opresc, pe sens opus, paralel si lipit de bordura

-nu am pus in pericol imediat pe ceilalți participanți la trafic

-sancțiunea a fost: amenda 540 lei si suspendare permis 60 zile pentru ca am circulat pe sens opus fără alte mentiuni.

Întrebare: Fapta nu se încadrează la încălcarea regulii privind oprirea (Art 173 parca) ? Ce prevede sancțiunea amenzii doar?

-"probe": polițistul a scris in pv ca a filmat cu aparat radar. Eu am bonul fiscal de la magazinul (pâine, cornuri) in fata căruia am oprit, pe contrasens. Păcat ca bonul are ora de vara pe el. Nu au setat casa de marcat cu ora schimbată :(

• Displace 5
  • Moderator
Publicat

Ai fi avut probe solide cu bonul acela, daca ar fi coincis si ora... :)

Mergi totusi pe filmarea politistilor, e mai de incredere, are rezolutia mai buna decat orice alta camera de supraveghere din zona, e omologata si sigur are setata ora corecta. :lol:

• Apreciez 2
  • Moderator
Publicat

Sincer, eu am o părere foarte proastă referitoare la cei care încalcă legea, iar după ce sunt sancţionaţi caută cu disperare tot felul de motivaţii pentru a se justifica.

Chiar nu înţeleg ce vrei, sau cauţi doar aşa puţină compătimire?!?!

Publicat

Opinia mea de exemplu e ca nu ai loc in lumea civilizata. Felicitari politistului pt observarea unui ”iresponsabil” in trafic si aplicarea art 41 asa cum a intentionat legiuitorul sa fie folosit! :emo-yessir:

Publicat

-Ziua la prânz, aproape de ieșirea din Birlad

-drum cu 2 benzi pe sens fără marcaje (nici indicatoare de restricție etc)

-aflându-ma in mișcare pe banda 2 a sensului meu de mers, virez stânga si opresc, pe sens opus, paralel si lipit de bordura

Eu am bonul fiscal de la magazinul (pâine, cornuri) in fata căruia am oprit, pe contrasens. Păcat ca bonul are ora de vara pe el. Nu au setat casa de marcat cu ora schimbată :(

Scrisoare la primarie, urgent.

Toate magazinele trebuie construite pe partea dreapta a drumului.

In felul asta se elimina cauza de a incalca legile de circulatie

• Apreciez 2
  • Moderator
Publicat

Toate magazinele să-şi amenajeze cât mai urgent un sistem de vânzare de tip "Drive", cum există la McDonalds, astfel încât cetăţeanul să cumpere domnule direct din maşină şi să nu fie obligat să oprească, să coboare, să facă câţiva paşi pe jos, etc.

Publicat

Lasa ca 60 de zile o sa ai voie sa iti lasi bicicleta pe sensul opus.

Felicitari colegilor, au procedat extrem de corect. Banuiesc ca ai facut pe acolo si putin circ cu bonul in mana, ca doar esti cetatean european si ai drepturi...

Publicat

Dacă voiai să oprești neapărat în locul ăla, nu puteai să mai mergi cincizeci de metri, să faci o întoarcere regulamentară și să oprești normal? Ce rost a avut să-ți riști permisul pentru o prostie, în condițiile în care o puteai face frumos și legal fără nici o dificultate?  :huh:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.