Jump to content
POLITISTI.ro

Placă de înmatriculare provizorie - da sau nu ?


Gunslinger

Recommended Posts

Aș vrea să știu care este legea actuală privind placa de înmatriculare provizorie ( tip carton + scris cu marker ) în cazul în care placa de înmatriculare originală a fost pierdută și este vorba despre a circula cu autovehiculul respectiv în timpul de așteptare pentru noua placă ? 

 

Mulțumesc ! 

 

Link to comment
  • Moderator

Dacă vrei să ştii care e legea, atunci caută, citeşte şi documentează-te. Aici nu se acordă asistenţă juridică şi nici nu suntem la vreun examen sau în vreo anchetă. Dacă ai vreo nelămurire sau o întrebare, atunci expune ce problemă ai, de ce te interesează aşa ceva, etc. Până atunci, pentru întrebări de acest gen, apelează la un avocat.

Link to comment

Cătălin, mulțumesc de răspuns, dar eu totuși consider că întrebarea își are locul aici. 

Voi sunteți polițiști și ar trebui să știți legiile la fel de bine ca și un avocat. 

  • Downvote 3
Link to comment

Danpin , argumentează te rog. Cătălin a spus să mă documentez , dar dacă acesta este un răspuns, atunci o grămadă de întrebări de pe forumul acesta pot fi catalogate tot în acest mod, deoarece și autorii întrebărilor respective pot căuta totul și singuri. Totuși, se răspunde la întrebări, chiar și la multe care ar putea fi rezolvate cu o căutare pe Google.

Și repet, consider că un polițist poate să răspundă la întrebarea aceasta. Dacă mă poate opri și amenda pe drum din cauza plăcii respective, atunci îmi poate spune și în spațiul virtual care este situația. 

  • Downvote 3
Link to comment
  • Moderator

Sigur că poate, dar numai dacă vrea. Aici nu suntem la serviciu şi nu avem niciun fel de obligaţii, iar absolut toate răspunsurile, îndrumările şi sfaturile primite sunt oferite doar din bunăvoinţă. Pricepi?

Dacă vrei să primeşti răspunsuri ori îndrumări, expune cu lux de amănunte toate detaliile problemei, pentru că aici nu dezlegăm ghicitori.

În situaţia în care eşti aşa plin de tine şi consideri că suntem obligaţi să-ţi răspunem, te asigur că vei părăsi acest site foarte rapid.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.