Jump to content
POLITISTI.ro

Redobandire permis auto

Postare recomandată

Publicat

Salut, am postat acum ceva timp, aproximativ 1 luna si jumatate un topic referitor la un permis suspendat pe seama consumului de alcool si neclaritatea perioadei de suspendare. Avand permisul de mai putin de un an ( la data cand mi-a fost suspendat) am inteles ca , pe langa cele 90 zile in mod normal, sunt nevoit sa sustin un examen teoretic de tip 15 intrebari pentru redobandirea permisului dupa aceste 3 luni, iar in caz de neprezentare sau respingere, perioada de suspendare se extinde cu inca 30 de zile . Una dintre neclaritatile mele de acum este cand pot sa sustin acest examen? Trebuie sa treaca aceste 90 zile initiale sau pot sa dau chiar daca aceasta perioada nu a expirat. Totodata, aceste zile , sunt doar lucratoare sau toate zilele din saptamana? ( in ideea in care nu as putea sa sustin acest examen mai devreme de cele 3 luni) Adica permisul mi-a fost suspendat pe data de 13 sept 2014, deci ma gandesc ca pe aproximativ 12 decembrie ar fi cazul sa sustin acest examen. Si o (sper eu) ultima intrebare, ce acte sunt necesare pentru prezentarea la acest examen? Mai trebuie sa platesc ceva suplimentar sau pot sa ma inscriu doar in baza chitantei de la cec( da , am platit amenda). Sunt din Bucuresti, stiu ca trebuie sa ajung la D.R.P.C.I.V .  pace

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.