Jump to content
POLITISTI.ro

Aţi văzut acest copil? Se caută un un minor de treisprezece ani din Giurgiu.


NewsBot

Recommended Posts

AŢI VĂZUT ACEST COPIL?

 

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu caută un minor de treisprezece ani, care la data de 16 octombrie a.c., a plecat de la domiciliul tatălui său din comuna Vânătorii Mici, sat Zădăriciu, judeţul Giurgiu și nu a mai revenit.

 

La data de 20 octombrie a.c., poliţiştii de la Postul de Poliţie Vânătorii Mici au fost sesizaţi de un bărbat din localitate cu privire la faptul că, fiul său NICOLA VALENTIN MARIAN, de 13 ani, a plecat de la domiciliul său din comuna Vânătorii Mici, sat Zădăriciu, judeţul Giurgiu.

 

Minorul a mai părăsit anterior domiciliul de două ori şi s-a deplasat pe raza localităţii Chiajna şi în municipiul Bucureşti.

 

minor.jpg

 

Semnalmente: Înălţime  aproximativ 1.50 metri, greutate de circa 40 kilograme, păr negru tuns scurt, ochii căprui, faţă ovală, constituţie astenică/slabă.

 

Îmbrăcăminte: La momentul plecării era îmbrăcat cu bluză de trening de culoare bleumarin, cu model cu flori albe în faţă, pantalon trening bleumarin cu dungi albe în lateral şi pantofi sport, tip adidas, de culoare bej, cu şireturi negre.

 

Persoanele care pot oferi informaţii despre acesta sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 ori 116.000, Număr Unic European pentru Copii Dispăruţi sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

Sursa: IPJ Giurgiu

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.