Jump to content
POLITISTI.ro

Valabilitatea autorizatiei de reparatie


dstrez

Recommended Posts

Buna ziua

Am inteles ca autorizatia de reparatie este valabila 30 de zile. Ce se intampla dupa expirarea termenului (daca nu am resursele necesare sau am alte "obstacole")?? Imi mai pot repara masina?? In ce conditii?

Intreb pt ca nu am incheiat formular de intelegere amiabila (m-am prezentat singur la politie pt declararea tamponarii, autorul nu a venit) iar pana la rezolvarea cazului de catre politie si eliberarea documentelor de constatare mai trec destule zile iar cu programarea la service altele.

 

Multumesc.

 

Link to comment
  • Moderator

Îţi poţi repara maşina şi după perioada respectivă, în schimb dacă nu ai reuşit să o repari în termen, nu mai ai voie să o conduci pe drumurile publice.

Citeşte aici:

Link to comment
  • 8 years later...

Bună ziua. Am și eu o problema. Am lovit un câine cu mașina și am avut niște avarii minore. Am mers în 24 de ore la secția de politie din zona și am primit o autorizație de reparații valabila 30 de zile. Întrebarea mea este dacă, după ce repar mașina trebuie să mai merg la o secție de poliție să dovedesc că am reparat-o?

Am uitat să menționez că nu sunt polițist. Mi-am dat seama după ce mi-am făcut cont că este un site dedicat polițiștilor. Aș aprecia dacă mi-ați răspunde la întrebare. Mulțumesc.

Link to comment
  • Moderator

@Dan08, nu este necesar să mai faci nimic după ce vei repara maşina. Autorizaţia de reparaţie îşi pierde valabilitatea după 30 zile, iar maşina este adusă la starea iniţială.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.