Jump to content
POLITISTI.ro

Studenţii stau obligatoriu în Academie pe perioada cursurilor?


ZEXAT

Recommended Posts

Salut.  vreau sa devin politist(academia de politie). sunt pus la punct cam cu toate nelamuririle(admitere, mancare, imbracaminte etc.) in afara de una: sunt curios cum se procedeaza  in legatura cu parasirea incintei academiei. adica ai voie sa iesi din incinta academiei tot timpul sau doar cu o "scutire" sau "foaie"? si daca da, asta in timpul saptamanii ? in weekend esti "liber"? poti pleca spre exemplu in alt oras(acasa)? sau esti obligat sa stai pe tot parcursul studentiei ( in afara de vacante ) in caminul academiei?

Link to comment
  • Moderator

DA, studenţii trebuie să stea obligatoriu în Academie în perioada cursurilor, dar sfârşitul de săptămână e liber, pot merge acasă.

Link to comment
  • 7 years later...

Daca sunt din Bucuresti si vreau sa dau la una dintre facultatile din cadrul academiei de politie mai exact facultatea de politie/facultatea de drept/facultatea de arhivistica sunt obligat sa stau la camin daca intru?

Multumesc frumos!

Va rog frumos sa ma iertati daca am postat unde nu trebuie aceasta intrebare

Link to comment
  • 3 weeks later...
  • Moderator

Da, pentru ca la Academie nu este ¨camin¨, ci sunt spatii de cazare pentru studentii incazarmati; cel putin in primii ani este obligatoriu, ulterior se poate solicita decazarmarea (adica sa nu ramai peste noapte), dar chiar si in aceasta situatie vei avea un pat alocat pentru ca vor fi si cazuri in care trebuie sa ramai in unitate peste noapte...cam cum este si in viata reala de politist, pleci la munca dar nu ai habar cand te intorci!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.