Jump to content
POLITISTI.ro

contract vanzare cumparare intre cumparator si intermediar

Postare recomandată

Publicat

Buna seara,

Am si eu o intrebare pt dvs,

Problema este in felul urmator,

Am achizitionat in urma cu doi ani o masina,nu direct de la proprietar

Cel de la care am cumparat masina avea contract de vanzare cumparare intre el si proprietar

La randul meu am facut contract vanzare cumparare intre intermediar si mine

La doua luni am plecat din tara si am vandut masina,fara a face contract de vanzare cumparare

De curand am primit telefon de la intermediar ca a fost sunat de proprietarul masinii ca a primit amenzi de rovignieta si i-a spus ca il da in judecata ca avea contract de vanzare cumparare

La randul intermediarului m-a amenintat ca ma da pe mine in judecata ca are contract vanzare cumparare intre el si mine

Poate face ceva in sensul asta tinand cont de faptul ca masina a fost in posesia mea doar doua luni dar cand am vandut-o nu am facut contract vanzare cumparare?

Multumesc pt raspuns

• Moderator
Publicat

Da, te poate chema în judecată. Dacă maşina a fost doar 5 minute, o zi, două nouă, o lună, 15 - 20 de ani în prorpietatea ta nu are nici cea mai mică relevanţă. Trebuia să o vinzi îndeplinind toate procedurile legale, nu aşa ca pe un sac de cartofi. 

Apropo, e bine să ştii că atunci când cineva îţi spune că intenţionează să te cheme în judecată, să te denunţe, să depună o plângere, NU este nicio ameninţare. Nu este considerată ameninţare fapta prin care eşti avertizat sau somat cu privire la o măsura legală.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.