Jump to content
POLITISTI.ro

Pot sa intru in politie daca nu am bacul luat?

georgian654

Recommended Posts

Salut as vrea sa intru in politia romana sau orice ramura a justitiei, am vreo sansa daca nu am bacul luat ?

Unde si cum se poate intra fara bac?

• Downvote 12

• Membru

Fara bacalaureat nu poti sa intri. Promoveaza examenul de bacalureat si pe urma te poti inscrie la o scoala de politie sau Academie.

• Upvote 1

• Moderator

Depinde la ce te referi când spui "nicăieri". Dacă te referi numai la Poliţia Română, adică să devii poliţist, răspunsul de mai sus este valabil.

În schimb în alte domenii cu siguranţă există şi astfel de posibilităţi. 

• Upvote 1

Tu mergi pe mitul ca politistii au doar 2 clase? Mai gandeste-te! Nu numai ca ai nevoie de bac dar iti trebuie si cunostinte solide de gramatica, lb.straina, istorie.

Ai sanse sa devii politician fara bacalaureat, si unul de succes "care este"! 

• Upvote 3

Asta intrebam in alte domenii care sa aiba legaturi directe sau indirecte cu politia?

Si care ar fi acelea?

un domeniu ar fi la penitenciar..acolo intra oricine, cu sau fara scoala

• Upvote 1

• Moderator

Hai sa-ti raspund la obiect: nici la politia locala nu te primeste fara bac!

Sa-ti mai dau un pont: bancurile cu politisti au aparut din cauza unora care au bacalaureat, asa ca imagineaza-ti ce-ar fi iesit daca se angajau in Politia Romana unii fara bac...  :))  asa, facand haz de necaz!

Daca vrei cu adevarat sa te faci politist, pune mana serios de carte! 

Edited by CITADELA
  • Upvote 1

Ai grija pe care parte a gratiei vrei sa intri, ca fara bacalaureat esti primit doar pe partea unde iesi cand se termina mandatul. :naughty:

Edited by Marius
Te rog, nu mai cita postarea anterioară, e inutil şi interzis de regulamentul formului. Mulţumesc.
  • Upvote 4

• Membru

Ba baiatule... colegii mei chiar au fost destul de amabili cu tine
Frate, ai baut apa de la caine ??? :doh: cum sa te faci politist sau ce mai visezi tu prin justitie, si tu nu ai fost in stare sa iei BAC-ul !? Imi place sa cred ca ai pus intrebarea sa ne amuzi sau sa incerci sa ne iei la misto... Dar vad ca insisti, si asta inseamna ca tu esti chiar serios in ceea ce intrebi si devine ingrijorator. Asa ca te rugam, incearca sa iei BAC-ul si ... ne auzim cu mare placere  :emo-yessir:

• Moderator

Vezi ca te poti inrola in armata. Ai nevoie de doar 10 clase.

Vorbeşti serios? Chiar nu ştiu, te întreb în cel mai serios mod posibil.

Da, normal ca si soldat gradat profesionist. Au fost astazi la noi la liceu cei de la centrul zonal de recrutare si au mentionat ca sunt multi care au facultate si se inroleaza chiar daca pentru asta ai nevoie de doar 10 clase absolvite.

De inscris cred ca s-ar putea inscrie fara diploma de bacalaureat, dar dupa are nevoie cand va merge sa deie probele sportive, ulterior examenele scrise.Faza e ca trebuie sa te pregatesti simultan pentru mai multe examene + probele sportive.

Daca am gresit, va rog sa ma corectati.

• Downvote 6