-
Similar Content
-
By scooby88
Vând set de manuale și culegeri de teste pentru pregătire în vederea susținerii examenului de admitere la Academia de Poliție. Acestea m-au ajutat să obțin media 9,20 la admitere.
Pachetul include:
Istorie - cele 7 manuale alternative de istoria românilor,
- Sinteze de Istorie de Lucia Novac,
- 2800 de întrebări din Istorie de Ludmila Petrescu + sinteze din fiecare temă realizate de mine în format Word și cronologia completă.
Gramatică - Gramatica limbii române pentru examene de Al. Petricică - noțiuni teoretice și exerciții aplicative
- Gramatica limbii române pentru examene - 2800 de grile tematice.
Limba engleză - Manualul English Grammar de Mihaela Stârceanu,
- Teste grilă de limba engleză de Mihaela Cherecheș,
- 1600 de teste grilă de Mona Arhire și Anamaria Micu.
Cărțile se vând doar în set complet.
Preț - 350 lei (include transportul prin curier).
-
By Adrian2
Sunt agent și în urma susținerii examenului de admitere am intrat la Academie la forma de învățământ "la zi". În urma acestui fapt mi-am suspendat activitatea pe 3 ani. Întrebarea mea este dacă pot beneficia de solda de agent în aceste condiții , știu ca în M.Ap.N subofițerii sunt plătiți cu solda avuta înainte ,dar fără norma de hrana si ma gandeam ca poate exista si in M.A.I o reglementare in acest sens .Mentionez ca sunt scolarizat tot pentru nevoile M.A.I pentru aceeași arma !
-
By scooby88
Vând set de cărți pentru pregătire în vederea susținerii examenului de admitere la Academia de Poliție.
Pachetul include: Istorie - cele 7 manuale alternative de istoria românilor, Sinteze de Istorie de Lucia Novac, 2800 de întrebări din Istorie de Ludmila Petrescu + sinteze din fiecare temă realizate de mine în format .doc și cronologia completă.
Gramatică - Gramatica limbii române pentru examene de Al. Petricică - 2800 de grile tematice, Gramatica practică a limbii române de Ada Iliescu + un caiet cu anumite excepții și neologisme
Limba engleză - Manualul English Grammar de Mihaela Stârceanu, Teste grilă de limba engleză de Mihaela Cherecheș, 1600 de teste grilă de Mona Arhire și Anamaria Micu.
Preț - 200 lei. Cărțile se vând doar în set complet, cu precizarea că individual, cărțile au costat peste 300 de lei în total. Acestea m-au ajutat să obțin media 9,20 la admitere.
Tel. 0742 558959. Mulțumesc!
-
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
Recommended Posts