jrf Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 Buna seara, dragi colegi.Am o nelamurire si anume faptul ca de cand am terminat scoala de agenti de politie si am fost repartizat la locul de munca nu imi cunosc cu exactitate functia pe care o ocup deoarece nu am vazut si semnat fisa postului niciodata si nu sunt singurul in situatia asta,tot ceea ce primesc sunt raspunsuri verbale care ocolesc adevarul.Problema e ca de doi ani sunt in strada si mi-e teama ca am fost trecut fara acordul meu pe functie neoperativa si anume la dispecerat.Doresc sa aflu cu exactitate daca este asa si anume daca am pierdut conditiile speciale de munca (1 an muncit =1 an si 6 luni).Catre cine ar trebui sa fac un raport in care sa primesc un raspuns clar?Resurse umane?Multumesc Conform L263/2010.Imi cer scuze pt. titlu,scriu de pe telefon si a luat-o putin razna. Link to comment
LORD Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 1. Calea scurta (neoficiala) : vorbesti cu secretara/secretarul de la politia municipiului sa se uite in organigrama si iti spune pozitia ta din statul de organizare (nr. si functie) . 2. Calea medie (neoficiala) : vorbesti cu cineva de la financiar sau de la resurse umane. 3. Calea putin mai lunga dar oficiala si cea mai sigura : Intocmesti un raport scris catre serviciu Resurse Umane, le arati ca lucrezi de doi ani in politie si nu ai semnat niciodata fisa postului, le soliciti o copie dupa fisa postului a ta, precizezi ca doresti raspuns scris la raportul tau. 1 Link to comment
jrf Posted October 17, 2014 Author Share Posted October 17, 2014 Rog un moderator sa stearga postul deoarece s-a rezolvat.Multumesc LORD. 1 Link to comment
Moderator Catalin Posted October 17, 2014 Moderator Share Posted October 17, 2014 Şi de ce ar trebui şters? Dacă tot ai rezolvat de ce nu spui şi cum ai făcut-o, pentru ca şi alţi colegi ce se află într-o situaţie similară să procedeze la fel? 3 Link to comment
Recommended Posts